Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: [vyřešeno] lama a instalace widlí

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    asi jsem llama
    chtěl jsem si nainstalovat nový windows na 40 gb disk, který jsem doposud používal jako šuplíkový (abych mohl 160 gb používat celý na data). na tom 40 gb disku byla jenom logická partition. vzal jsem partition magic, z toho 40 gb disku odstranil všechny oddíly, nastavil ho pak jako master, strčil do PC a nabootoval z instalačního CD. v instal. programu winů jsem na tom disku udělal dva NTFS oddíly, jeden na programy a druhý na data. potom projelo kopírování souborů, reboot a... při bootování mi vyskočila chyba "nelze spustit systém windows"...

    a teď babo raď. co s tím? zkoušel jsem to asi 3x.

    stávající systémový disk jsem měl odpojený
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    A mas ho nastaveny jak AKTIVNI?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    o to by se snad měla postarat instalace woken, ne? ale mrknu na to, to mě nenapadlo. dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Citace Původně odesláno od DoomHammer
    o to by se snad měla postarat instalace woken, ne? ale mrknu na to, to mě nenapadlo. dík.
    Nerob v PM ale fdiskom a nemas co dodrbat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    blueant
    PM je v pohode, jen se musi dat pozor na to A!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Citace Původně odesláno od Fantas!
    blueant
    PM je v pohode, jen se musi dat pozor na to A!
    NJ ale FDISK myslim nedovoli bez aktivnej particie - kazdopadne sa ta isto pyta ci ches spravit aktivnu.

    SW for LAMAS
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    blueant
    Fdisk ale prece neumi NTFS, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    teď jsem se chtěl zeptat na to samé.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Citace Původně odesláno od Fantas!
    A mas ho nastaveny jak AKTIVNI?
    To snad u NTFS není třeba, nebo jo? Já udělal ve Správci disků tři rovnocenné oddíly, na první naintaloval XP a hotovo!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Citace Původně odesláno od Fantas!
    blueant
    Fdisk ale prece neumi NTFS, ne?
    Ja fdiskom len rozdelim disk - naformatovat ho uz necham WIN
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Devaster
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    507

    jj fdisk neformatuje ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    stejne bych to delal tak jak to vzdy delam a to tak, ze bych to cele udelal na zacatku instalace xp, kde je vsechno potrebne k dispozici...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Proč si lidi nenachystáte tem HDD v jiném PC? Rozdělit a pořádně naformátovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    já to dělil přes PM pouštěný z boot CD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    DoomHammer
    tak co, bylo to tim atributem "aktivni" ??
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. lama dotaz
    Od zag v sekci DVB-S
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 13-02-2011, 19:00
  2. Chyba v hardware při instalaci Widlí
    Od mouty v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-04-2006, 12:35
  3. WF TV 2000 Expert lama dotaz
    Od homzik v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-03-2006, 14:54
  4. Fakt lama
    Od imported_maximus v sekci DVB-S
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 14-10-2005, 12:14
  5. Windows Media Player 10 - zřejmě lama dotaz :)
    Od mariachi v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-08-2005, 17:36