Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: DVD mechanika nenačte DVD

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    7

    Chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte v čem je problém, když mechanika nenačte DVD. Jedná se o české pohádky O kocourovi Mikešovi 1 a Znovu u Spejbla a Hurvínka 1 a neví si s tím rady ani HP CD-Writer 9900 cu COMBO ani LG GSA -4160Bi. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...zase jeden dotaz na příslovečnou věšteckou kouli...
    A ostatní HW/SW "prostředí" u Tebe si jako máme domyslet, jo?!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Problem je na 93% v DVD mediu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    7

    StD

    anyDVD 5.9.6.0, DVD region + css, FAB Decrypter,DVD Decrypter, Shrink, Apollo DVD copy, Shrink TO 5

    tak toto používám, co ještě potřebuješ vědět
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od jojto
    Problem je na 93% v DVD mediu.

    jde o originály z české produkce!! a dva v jednom dnu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Milous
    Ked Ti to mediu nenacitaju 3 mechaniky, tak problem je jasny, nie? Mozes to skusit pichnut do nejakej novej (nepouzivanej), tie maju lepsiu korekciu chyb, alebo nenechavat filmy detom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od jojto
    Milous
    Ked Ti to mediu nenacitaju 3 mechaniky, tak problem je jasny, nie? Mozes to skusit pichnut do nejakej novej (nepouzivanej), tie maju lepsiu korekciu chyb, alebo nenechavat filmy detom.

    DVD nejsou poškozeny

    ostatní DVD normálně fungují, tady to neukazuje že by v mechanice vůbec něco bylo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    1. Ako vies, ze niesu poskodene, ked ich nic nedokaze nacitat (skusaj). Myslis, ze pokial cez medium nieje skrabanec od klinca tak su v pohode?
    2. Co ma tento problem spolocneho s ostatnymi mediami?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od jojto
    1. Ako vies, ze niesu poskodene, ked ich nic nedokaze nacitat (skusaj). Myslis, ze pokial cez medium nieje skrabanec od klinca tak su v pohode?
    2. Co ma tento problem spolocneho s ostatnymi mediami?
    ad1. v DVD přehrávači jedou
    ad2. že by měly být vpořádku mechaniky

    prostě se mi nechce věřit že bych měl takovou smůlu a půjčil si 2 DVD, které mi v PC ani neblafnou
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Uf, tak toto si mal napisat na zaciatku. 7% vyhrava . Mozes skusit novy firmware, starsie mechaniky vedeli takto blbnut. Ak mozes vyskusaj, niektore z novsich modelov. Skusal si to nacitat priamo do decrypterov?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od jojto
    Uf, tak toto si mal napisat na zaciatku. 7% vyhrava . Mozes skusit novy firmware, starsie mechaniky vedeli takto blbnut. Ak mozes vyskusaj, niektore z novsich modelov. Skusal si to nacitat priamo do decrypterov?
    zkoušel jsem přes všechny programy co mám, ale nic

    když se podívám třeba přes commandra jednotky jsou prázdné, jako kdybych v mechanikách nic neměl

    nefunguje ani přehrádí v PC (PowerDVD)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    7

    asi se nic nedá dělat ještě bych rád vyzkoušel jinou mechaniku, doufám že někoho ze známích splaším

    a díky za snahu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    První bych asi zkusil jiný stroj. Máš v tom PC nastaveny na mechanikách pevně regiony, nebo jsou RegionFree?? Tohle mi podobně odmítá jeden stroj, kde mám kombinaci 2x RegFree plus 1x Region2. Tak to vždy hodím do stroje, kde je pouze Region2 a tam to ripuje OK.

    Ad shora bych také zkusil DVD Genie a jeho nastavení - je nadřazeno Windowsímu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...a pro jistotu použij také třeba toto:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vegas 8.0a nenačte soubory .m2t
    Od Brucholet_shw v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-04-2008, 23:51
  2. Blu-ray mechanika za 3.600,-
    Od Radoo v sekci Vypalovačky a média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-01-2008, 21:25
  3. nevyjíždí CD mechanika
    Od pee.tr v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-04-2006, 21:15
  4. LiteOn LDW-811S nenačte čistý DVD-R/RW, DVD+R/RW
    Od imported_Lubos v sekci Vypalovačky a média
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-08-2005, 06:35
  5. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-06-2005, 22:03