Já nevím ,ale nějaký vliv na to musí mít vstupní filtr přehrávače když se chová každý jinak,nebo ne?
Já nevím ,ale nějaký vliv na to musí mít vstupní filtr přehrávače když se chová každý jinak,nebo ne?
Při přehrávání jo, to je jasné, ale při nahrávání?
A proč AltDVB nahrává do ts a ostatní mpeg2?
spis nez na prehravaci jako takovym zalezi na source filtru, na tom je zavisla korekce chyb apod.
Aha, no tak to nevím. Jinak AltDVB je dost na h., není nad Skyview.
mirekv
No vidíš vždyť jsem ti to říkal.![]()
![]()
SS2CZ
A heč, oživil jsem CWCamEmu, ale kde kluci chodíte na ini soubory?
mirekv
AltDVB nemusíš nic přepisovat,stačí vybrat správný CAID.
Ako tu uz bolo spominane - pokial by si nahraval priamo do ts - a to full transponder - tak chyby nahravanim mozes vylucit.Původně odesláno od mirekv
Ibaze aj playere co nahravaju do ts selectuju len dany video a audio pidy.
A nedajboze ked este vyberaju z toho mpg - tak tam uz naozaj moze byt zadrhel.
btw - ss1 nedokaze nahravat ts
Tak jsem nahrávání z Czechlinku vyzkoušel ve 3 variantách:
SS2 a ProgDVB - do PVA
Dreambox DM500 - přímo do TS
Dreambox DM500 - přes Ngrab
všude je to stejné - příliš dlouhý GOP. Takže vliv při nahrávání bych vyloučil![]()
Miuvek
Vždyť je to přece jasné, kódování je snad jedno, jak by mohl být pokaždé jiný GOP?
mirekv
No, furt tady byly řeči ohledně vlivu DVB playeru....
tak jsem to prubnul![]()
Lenze tu sa hovori o vplyve dvbplayera na chyby v nahravke - nie na GOPPůvodně odesláno od Miuvek
Skus nahravat nieco z inej stanice a hod si to potom cez PVASTRUMENTO - vacsinou je zazrak ked dostanes cisty log z nahravky v progdvb (na SS2)
DVB spec. ma neobmedzeny GOP , ak si dobre pamatam, nie ako DVD spec.
V souvislosti s nasazením VBR se ozvala řada diváků, kteří si vypalují pořady z programů paketu Czech Link na DVD a uvádějí, že authoringové programy jim hlásí "GOP is too long". Co tuto hlášku způsobuje?
Vysílání Czechlinku a tím i nastavení parametrů kodérů je optimalizováno pro co nejkvalitnější a zároveň co nejekonomičtější distribuci televizních programů na vysílače a hlavní stanice kabelových rozvodů, nemáme v úmyslu jej optimalizovat pro snadné vypalování DVD, máme zcela jiné priority.
Takže do budoucna už GOP fix jako základní a nezbytná součást autorizace...![]()