Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Přehrávač k této TV:?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    82

    Jaký DVD přehrávač na tuhle TV http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=28982?!?

    Jde mi o "dobrý zvuk" a kvalitní obraz v rámci možností. České titulky, možnost jejich načítání z podsložky, DivX 3.11-5a bezproblémový provoz. K připojení do té tv, mám dát do toho scartu s RGB DVD nebo DVB-T? Nechali byste zvuk pouštěný do tv nebo mám koupit 2.1 THX? Díky moc za rady pro lamu jako sem já.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od businessman
    Jaký DVD přehrávač na tuhle TV http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=28982?!?

    Jde mi o "dobrý zvuk" a kvalitní obraz v rámci možností. České titulky, možnost jejich načítání z podsložky, DivX 3.11-5a bezproblémový provoz. K připojení do té tv, mám dát do toho scartu s RGB DVD nebo DVB-T? Nechali byste zvuk pouštěný do tv nebo mám koupit 2.1 THX? Díky moc za rady pro lamu jako sem já.....
    Kolik do toho chces vlozit prostredku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Barto
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    326

    kup Sigmatek xm 400Pro a repro podla potreby jake chces
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od Barto
    kup Sigmatek xm 400Pro a repro podla potreby jake chces
    Muzes dat nejake podrobnosti o Sigmateku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Barto
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    326

    no mam ho doma teraz este idem kupovat repro ale co som mal moznost tak bezkonkurencny player
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Jack-SF
    recenzia na ten Sigmatek
    http://puschpull.org/sigmatek_xm_400_pro.php

    edit:
    Ja osobne by som isiel do Panasonic napr. tento za rozumnu cenu
    http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AEF_3075

    alebo tento s HDMI a vysokou cenou
    http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AEF_2628
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od peco
    Jack-SF
    recenzia na ten Sigmatek
    http://puschpull.org/sigmatek_xm_400_pro.php

    edit:
    Ja osobne by som isiel do Panasonic napr. tento za rozumnu cenu
    http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AEF_3075

    alebo tento s HDMI a vysokou cenou
    http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AEF_2628
    To HDMI neni zly,kouknu na nej na prodejne az budu mit cestu nekam do elektra nebo kouknu primo do Panasonicu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Jack-SF
    http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AEF_3260
    Tenhle vypadá opravdu slušně !
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Diablo
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    719

    Citace Původně odesláno od Modena
    Jack-SF
    http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AEF_3260
    Tenhle vypadá opravdu slušně !
    Neumí DVD-Audio


    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Citace Původně odesláno od Diablo
    Citace Původně odesláno od Modena
    Jack-SF
    http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AEF_3260
    Tenhle vypadá opravdu slušně !
    Neumí DVD-Audio


    jj . . . Apropós . . . Kolik jich doma mají, vašnosto ? A v blbým krámu s nosičema ? To můžeš rovnou napsat, že taky neumí topinky s česnekem . . .

    Soukromě si stejně myslím, že dekodéry ta 52-ka má, kompatibilní převodníky a 5.1analog.výstupy taky, takže min. 2-ch DVD-A by zvládnout mohla, ne-li fullchannel . . .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Diablo
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    719

    Modena
    Asi 12. Proč? Topinkovač mi je rozhodně nepřehraje.


    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Citace Původně odesláno od Diablo
    Modena
    Asi 12. Proč? Topinkovač mi je rozhodně nepřehraje.


    Není nic jednoduššího, vzít si z domova pár "vzorků" svých nosičů a žádat po prodavači vyzkoušení ! Já to tak dělám, když něco pořizuju ! Poslechnu, posoudím, balím nosiče, poděkuju prodavači s tím, že musím dotyčný nákup prodebatovat s manželkou a odcházím domů objednat zboží o 2 tauzny levněji přes internet . . .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Diablo
    Neumí DVD-Audio
    Kdo ti to řekl? Je tam napsaný: "Přehrává všechny typy formáty disků"
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jaky multimedialní přehrávač k této sestavě?
    Od drdar v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-12-2010, 16:30
  2. Prosím o recenzi této sestavy
    Od stara08 v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-09-2009, 15:12
  3. WinFast DTV2000H PCI2.3 - vše kolem této Tv karty
    Od Vlastik80 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-04-2009, 13:49
  4. AV Receiver + High end DVD přehrávač X BlueRay přehrávač
    Od Jiricek_2007 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-01-2009, 11:04