Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: pinnacle prevod

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    4

    Zdravim vas ,
    potreboval by som helpnut,
    z pinnacle chcel by som previest,
    mam zaznam z videa a chcem spravit DVD, vsetko spravi len nejde obraz, zvuk ide skuste DAko helpnut diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    13

    A přes co to převádíš?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od jarda112
    A přes co to převádíš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    13

    [quote="StayMan by €RikŁ€"]
    Citace Původně odesláno od jarda112
    A přes co to převádíš?
    [e]


    Ty si nějakej chytrej co komentovat to jo ,ale poradit to ne co.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Nehnevaj sa za to na mna
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    13

    Tak uľ vim odkud si tak to se ani nedivim co od tebe čekat.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Odkud? A co mas cakat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    qwer69
    aku verziu Pinnacle studio pouzivas?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    13

    Ještě ,že tu není takovejch jako ty víc to by tady byla pěkná nuda pak nemáš mít tolik příspěvků když každou pí…..u komentuješ a děláš z komára velblouda . Trhni si nemam na tebe čas mam lepší věci na práci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od Joe-Joe
    qwer69
    aku verziu Pinnacle studio pouzivas?
    To jsem měl přesně namysli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    13

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    13

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    4

    mam veryiu 10.5
    ale ked hcem spojit yaynam s kamerz a videa tak mi yaynam y videa nejde obray nejde, yvuk ide
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    qwer69
    ta verizia 10... je dost na . Ja sem tam pouzijem na rychlu pracu 9+ a ide to uplne v pohode. Ak chces pouzit 10 tak si nahod poslednu verziu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Převod AVCHD v Pinnacle
    Od Pajikb v sekci DV/HDV
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-08-2012, 16:53
  2. Prevod z HD do DivX v Pinnacle
    Od jan037 v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-02-2010, 20:51
  3. Canon HV20 + Pinnacle pro AV-DV převod
    Od VašekHK v sekci DV/HDV
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-12-2007, 10:24
  4. převod A/D ( pro Pinnacle)
    Od Lukas_brotha v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-12-2004, 07:02