Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jak opravit film?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Janke
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    85

    Pomocí DVD Fab jsem si rozdělil L.O.T.R. Návrat krále na 2 DVD, v pohodě jsem to vypálil (mechanika ASUS DRW-1604P, Média Verbatim) Při přehrávání 1. DVD na stolním přehrávači jsem zjistil, že se film v jedné části trhne, pustil jsem si tu samu část na PC z HDD odku jsem to pálil a vše bylo OK. Říkám fajn možná jsem to vypálil na nějaký zmetek, 12 kč mě nazabije vypálím to znova. Vypálil jsem to znova, ale ten samý problém se objevil znova.
    Je nějaký soft. který by ten film opravil, aby ho bez problémů zchroupnul i stolní přehrávač ?

    Díky za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kocourleo
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    353

    Někde jsem četl, že toto DVD je problematické v místě přechodu z jedné vrstvy do druhé. Koukni se, zda je to opravdu to místo. Pak by možná pomohlo rozdělit to v Shrinku (umí to dělit v jemnějších krocích než DVDFab), třeba se trefíš do přechodu vrstev přesně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Janke
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    85

    a neprojevilo by se to už při přehrávání ripu na PC ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kocourleo
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    353

    Jak jsi se sám přesvědčil, tak softwarový přehrávač to přehraje v pořádku (přece jen jsou softwarové přehrávače robustnější a odolnější k chybám než některé stolní přístroje). Je ten bod rozdělení opravdu přechod do druhé vrstvy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele TomV
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    110

    Citace Původně odesláno od leo
    Někde jsem četl, že toto DVD je problematické v místě přechodu z jedné vrstvy do druhé. Koukni se, zda je to opravdu to místo. Pak by možná pomohlo rozdělit to v Shrinku (umí to dělit v jemnějších krocích než DVDFab), třeba se trefíš do přechodu vrstev přesně.
    Dá se přejít na druhou vrstvu uvnitř buňky, nebo začíná na nové vrstvě novou ? Podle toho by se dalo snadno ošetřit to dělení...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Skontroluj si LayerBreak v PgcEdite...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ako opravit prebudeny signal?
    Od mdurica v sekci Editace audia
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-07-2006, 16:41
  2. Jak opravit porusene AVI ??
    Od JardaC v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-10-2005, 22:07
  3. Jak opravit tuto stopu?
    Od Pears v sekci Editace audia
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 30-05-2005, 15:25
  4. Jak opravit chybu v Xvid/AC3?
    Od maggo v sekci Kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-11-2004, 16:45
  5. Čím opraviť MPG2?
    Od MOJE v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-08-2004, 08:29