Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 44

Téma: Lze udelat zmenu rychlosti videa pomoci keyframu ?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele handimann
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    42

    Mám další skromný dotaz...

    Potřebuju změnit rychlost videa, ale ne v celym videu....

    Že bych vložil keyframy, a pak u každýho bych změnil rychlost.. napřikad
    (1) 50% -------------> (2) 100%

    a ono by mi to spočítalo a provedlo...

    Potřebuji upravit abych mohl střihnout,ale stále je jízda -> pak bych ted postupně zpomaloval jizdu (pomoci klicovych bodu) až by se zastavila a ja bych mohl střihnou...

    Je něco takového v Adobe Premiere?? - treba plug-in..?

    diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    normalka to de s tema keyframe jak jsi rikal....proc to nezkusis??

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele handimann
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    42

    Opravdu

    ja jsem koukal v efect editoru, a tam bylo jenom že pomoci keyframu lze delat jenom motion, volume, .. ?? ne ?

    jelikož nevim kde se měníš rychlost ty?,ale ja při kliknuti na segment a
    Speed/Duration

    Tak to musim zkusit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    to predne!

    no pripadne jeste Ctrl+R a nebo pak Time>Posterize time...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele handimann
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    42

    Citace Původně odesláno od Lubi
    normalka to de s tema keyframe jak jsi rikal....proc to nezkusis??
    Tak to zkousim a nejde

    Adobe Premiere 1.5

    ctrl+r .. nejde vubec
    posterize time .. ten to nespocita musel bych to delat po frameech..


    tak nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    tohle umi snad je vegas, tam je velocity envelope, v AP tohle chybi, v ediusu taktez
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    aha, tak tedka chapu o co jde...no tak na to taky pouzivam Vegas ...stejne je to ale divny...to mi nerikejte ze to nejde.... \/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    mezitim sem jeste zjistoval a umi to taky final cut pro, ale ten je jen pro maca
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele lada
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    196

    Výborný je na to AfterEffects, můžeš použít i křivku. V AP jsem to také hledal a nenašel
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    lada
    V AP jsem to také hledal a nenašel
    Já taky . . .

    V tom AAE to děláš jak ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    V Aft. Effects je tam Time Remapping na dynamickou zmenu rychlosti, nevim proc je to tak blbe oznacene
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    26

    Dá se udělat také v ReTimeru h__p://www.realviz.com/products/rtpro/index.php# Jednoúčelový program pro zpomalení / zrychlení videa. Plynulá změna rychlosti v čase.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Pier

    jj , RealViz je moc pěknej ! A nebo přímo v PremierePro a AAE tímto :
    Kód:
    http://www.thefoundry.co.uk/pkg_plugins.aspx?ui=B86BC1CB-576D-4D2B-8A65-87A4CB6B558C
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu občas Avatar uživatele lada
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    196

    Modena

    AI Ti odpověděl jak na to v AE6.5.
    zapne se Layer/Enable Time Remapping, natahni layer dle potreby a taky ten keyframe Time Remap.
    A tady je pouzity jeste Frame Blending, aby ten zpomaleny nebyl trhany, tak prolnuti snimku je to ta ikona s tim filmovym pasem (ve vrstve Frame Blend a pak jeste Enable Frame Blending)


    V AE7 lze použít již i jinou metodu. viz:PIXEL

    Je libo zpomalovat či zrychlovat?
    Přibyla i nová funkce Timewarp. Tímto nástrojem můžete měnit rychlost vašich sekvencí. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, kdyby ony časové změny nebyly počítány pomocí analýzy změny pozice pixelů. Díky tomu lze docílit velmi věrohodného zpomalení nebo naopak zrychlení záběru bez zdvojování snímků a nebo pouhého prolínání. AE analyzují pozice pixelů v předešlém a následujícím snímku a dopočítají chybějící včetně pohybu. V podstatě jde o jakýsi druh morphingu obrazu. Tato funkce mne doslova nadchla, funguje spolehlivě a výsledky vypadají opravdu dobře. Při zrychlování vám dokonce umožní počítat pohybovou neostrost, která by v reálném pohybu scény vznikla. Samozřejmě nelze očekávat, že si poradí s každým záběrem a extrémní hodnoty zpomalení nemusí vypadat vždy dobře. To ale není chyba, Timewarp lze zkrátka použít pouze v určitých situacích a v daných mezích a je jedno, jestli s ním pracujete třeba na drahých systémech typu Fláme nebo právě jen v AE. V tomto případě nelze než za tuto funkci vývojáře pochválit, protože bude pro mnohé uživatele určitě přínosem. Jen tak na okraj - zkoušení změn rychlosti různých záběrů a testování, jak bude který záběr vypadat, mi přišlo velmi zábavné, vřele doporučuji si to alespoň vyzkoušet.


    Je to v efektech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    no, este to zjistete pro edius
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-10-2005, 18:07
  2. Vegas - plynula zmena rychlosti prehravani videa
    Od mtn23 v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-10-2005, 15:32
  3. Jak z videa 720x540 udělat PAL 720x576 ?
    Od imported_kecup v sekci Editace videa
    Reakcí: 91
    Poslední příspěvek: 27-05-2005, 15:14
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-04-2005, 15:55
  5. Vegas 5 + zmena rychlosti videa = trhany pohyb
    Od stako v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-03-2005, 10:43