Kodek X264 jaký Direct Show dekompressor?
Zdravím první nesmělý dotaz...stáhnul jsem X264 vfw kodek s inf instalátorem..vše včetně instalace proběhlo ok....zachytávání i konverze přes VDub taky...ale ouha...při pokusu o přehrání ve MPC 6.4.8.2 se video neotevře...jde jen zvuk...Nevíte o nějakém DS Filtru kerým by to šlo dekomprimovat....? Googlem jsem nic nenašel a FFdshow to nezmáknul...
PS: Jde jen o pokusničení má to být free H264 tak jsem jen zvědav jak vypadá výsledek....
Díky D. :-)
PS: Jde jen o pokusničení má to být free H264 tak jsem jen zvědav jak vypadá výsledek....
Díky D. :-)
Předpokládal bych, že to dekoduješ tím samým kodekem, kterym jsi to komprimoval. Ale protože všechny pokusy o h.264 jsou zatim v rannym stádiu, tak se vůbec nedivim, že to nefunguje. Prozatim máš asi smůlu :-(
Vláďa
Vláďa
[quote=vlada]Předpokládal bych, že to dekoduješ tím samým kodekem, kterym jsi to komprimoval. Ale protože všechny pokusy o h.264 jsou zatim v rannym stádiu, tak se vůbec nedivim, že to nefunguje. Prozatim máš asi smůlu :-(
Vláďa[/quote]
Taky si myslím že by to mělo jít normálně dekomprimovat...,ale možná je blbě jen ten inf nebo do toho je blbě nebo vůbec není zakompilovaný dekódování....
I tak díky za reakci D. :-) :-)
Vláďa[/quote]
Taky si myslím že by to mělo jít normálně dekomprimovat...,ale možná je blbě jen ten inf nebo do toho je blbě nebo vůbec není zakompilovaný dekódování....
I tak díky za reakci D. :-) :-)
Myslím, že odpověď je jednoduchá: otevři to v "normálním" Windows Media Playeru on-line a když ani u Billa nenajdou lék, tak to zkus narenderovat ve VideoToolBoxu... :-D
Teď jsem se schválně díval - v posledním FFDShow je implementovaná podpora h.264. Pochybuju, že by WMP byl schopnej nějakej kodek najít. Chce to asi opravdu vyzkoušet nějakej program, kterej zobrazuje informace o kodecích. Jakej je vlastně FourCC kód toho videa?
Vláďa
Vláďa
Vláďo, právě VideoToolBox (plus beta nového GSpotu) tohle umí... Viz StayManova doporučení jinde... Servus!
Tak jsem to vyřešil....kodek zapisuje do hlavičky 4CC x264 tak jsem změnil 4CC kód v avíčku na h264 a jede to obrázek jak malovanej a konverze je pomalejší.....výsledek docela super...dekóduju to poslednim ffdshow kodekem :-) :BB: :BB: :BB: :-D
Link na něj je tady.
http://www.geocities.com/justinclaybaby/x264.htm
Link na něj je tady.
http://www.geocities.com/justinclaybaby/x264.htm