Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 52

Téma: Galvanický oddělovač

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    ahoj,
    zakoupil jsem TV kartu Leadtek TV 2000 XP EXPERT - instalace se zdarila bez problemu ale rusi se mi obraz a hlavne zvuk s klasickou TV - mam pripojeni pres kabelovku od UPC - v zasuvce mam rozbocovac a do nej napichnute 2 kabely - jeden do klasicke TV a druhej do TV karty

    nasel jsem tu nekde ze by mohl pomoc galvanicky oddelovac - bohuzel ale temhle udelatkum vubec nerozumim - poradi mi nekdo jaky a kde se da sehnat , mel bych ho zapojit na kazdy z kabelu (za rozbocovac) nebo staci na jeden, nebo ho dat jeste pred rozbocovac (primo do zasuvky) ??

    predem dik za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    http://masek.ic.cz/index2.html
    zapojit mezi vstup tv tuneru a přívodní koax k tv tuneru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    diky za radu - takze jestli jsem to spravne pochopil tak by mel stacit Toner XTI-1G - koukal jsem po webu a nasel jsem pouze s F konektory - abych to mohl zapojit primo na vstup tv tuneru tak bych asi potreboval IEC - neporadis kde by se dal sehnat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Nekuchal nekdo z vas ten Toner? By me zajimalo, co je tam za kondiky a pripadne civky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Citace Původně odesláno od nothingman
    diky za radu - takze jestli jsem to spravne pochopil tak by mel stacit Toner XTI-1G - koukal jsem po webu a nasel jsem pouze s F konektory - abych to mohl zapojit primo na vstup tv tuneru tak bych asi potreboval IEC - neporadis kde by se dal sehnat?
    Ten Toner používám. Ano, je to na F-konektory. V příslušném obchodě ti přechodky prodají - je to běžně k sehnání v obchodech s antenní technikou.

    Fantas:
    Já to tedy kuchat nehodlám. , ještě ho potřebuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,279

    Citace Původně odesláno od Fantas!
    Nekuchal nekdo z vas ten Toner? By me zajimalo, co je tam za kondiky a pripadne civky.
    Typoval bych to na vf trafíčko na feritovém jádýrku. Je to profi výrobek, u něhož musí být dodrženo impedanční přizpůsobení vstupu i výstupu, což amatérské oddělení s kondenzátory nesplňuje.

    To Ivo Mašek: Jsou na tom nějaké parametry (jako průchozí útlum, impedance)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    To Ivo Mašek: Jsou na tom nějaké parametry (jako průchozí útlum, impedance)?
    http://masek.webzdarma.cz/a_dalsi/TCE-XTI.pdf
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,279

    Ivo Mašek
    To je servis! Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    32

    http://www.schwaiger.cz/cenik-mo.html#ruzne
    Výrobek GT780. Je to totéž co TONER.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Ano, je to skoro totéž. Viz: http://masek.ic.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    32

    Ivo Mašek: sorry, nevěděl jsem, že to tam máš. Toner používám už déle, ale tohle mi přivez kámoš z Vrchlabí před pár měsíci a výsledek s tím je stejný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Výsledek je stejný, to ano. Ale ten Toner má ještě tu vlastnost, že zabraňuje "zpětným rázům" do tv sítě. Já např. bydlím v panelákové výstavbě a tv tunerem bych mohl rušit ostatní uživatele kabelovky ve vchodě. A to rušení opravdu bez toho funguje - vyzkoušeno.
    U toho německého výrobku to nevím, zda tuto vlastnost také má. S technikama od kabelovky jsem o tom mluvil, a oni uvádějí pouze ten Toner.
    Tak to jenom na vysvětlení.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Zdar!

    Minule som po velmi dlhej dobe vyskusal TV kartu a mam tam nejaky problem s rusenim. Mam zapojeny tento oddelovac , no nejako mi to nepomaha. Stale v obraze na PC vidim pruhy, ktore sa pohybuju sem a tam. Napajaci zdroj mam Fortron 450W s aktive PFC. Kartu mam od Leadtek DV2000 a dlhsie som ju nepouzival. Teraz ako som sa prestahoval do noveho bytu som ju chcel vyskusat a nahrat nieco z DIGI-TV, no to rusenie ma rozculuje. Ten oddelovac by mal byt to iste co toner. Este ma napada rusenie od grafiky ci HDD, no neviem ako by som to zistil. Dik za kazdu radu.

    Edit:
    To rusenie tam je aj ked na vstup karty pripojim vystup z DVDplayera, ci kamery.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Co ty HDD? Nejsou S-ATA? Máš zapnuté Spread Spectrum v Biosu? Není přetaktováno? Co je vedle TVkarty? Takových příčin je možných celá řada. Začni vylučovací metodou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Su to klasicke PATA HDD jeden od hitachi a druhy WD. Vedla TV karty je este ss2 karta a potom uz len stara garfika od Nvidia v AGP.

    To Spread Spectrum obmedzuje rusenie?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Aky galvanicky oddelovac a hlavne kde kupit?
    Od Dreamer v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-02-2008, 19:38