Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Vob a vegas - bez zvuku

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele peetr1
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    112

    Prosím poraďte - potřebuji z DVD dostat voby do vegasu za účelem editace. Není problém obraz jde ale nevidím žádnou audio stopu. Co je třeba provést ???
    Dík za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    peetr1
    To už tu někde bylo, pokud je zvuk v AC3, nebo mp2 (což je prakticky vždy) tak to Vegas neumí. Na střih je nejlepší buď Womble, nebo demuxnout a MPEG2Schnitt.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele peetr1
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    112

    jj StayMan o tom písal - dikas už sem to našel a vyřešil tím TMPGENC - to je přesně ono
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    peetr1
    But I can open an AVI file with AC3 audio in Vegas 5 after installing the AC-3 ACM Decompressor by fccHandler (http://fcchandler.home.comcast.net/AC3ACM/index.html).
    That wasn't really the question but I thought I'd let you guys know anyway.

    AC3 2.0 Vegas pomoci teto pluginy nacte a zobrazi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Fantas!
    nevěřím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    mirekv

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    mirekv
    Taky jsem tomu zpocatku nechtel verit. Pak jsem to zkusil a zjistil jsem, ze ten Fantas! je fakt hlava mazana.
    Taky me to uz funguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Pears
    ja ne, to google!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele peetr1
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    112

    No Fantasi - super. Jak přijdu domů tak to vyzkouším,díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Citace Původně odesláno od Fantas!
    peetr1
    But I can open an AVI file with AC3 audio in Vegas 5 after installing the AC-3 ACM Decompressor by fccHandler (http://fcchandler.home.comcast.net/AC3ACM/index.html).
    That wasn't really the question but I thought I'd let you guys know anyway.

    AC3 2.0 Vegas pomoci teto pluginy nacte a zobrazi.
    Zjistil jsem, že AC3ACM mám nainstalovaný ze dřívějška, přesto jsem ho přeinstaloval novější verzí a ani ťuk! Naštěstí je mi to k ničemu, ale chtěl jsem to zkusit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    mirekv
    Zjistil jsem, ze nektere AC3 mi to taky nevezme. Ale vetsinu bez problemu. Kdyby nekdo zjistil, vcem je zakopany pes, urcite dejte vedet. Bylo by hezke, prijit na to...
    Ale jak rikam tak 90% AC3 2.0. jsem tam nacetl bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas Avatar uživatele peetr1
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    112

    Tak se mi to nepovedlo. Ve windows ten kodek mám nainstalovaný. Vegas ho detekuje sám nebo je nutné to někde navolit?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    peetr1
    Tak je mi to uz jasne! Samotnou AC3 on nenacte! Musi to byt soucasti filmu. Tak ze treba si ve virtual dubu tu AC3 spoj s jakymkoliv(treba 1s) videem a on ti to nacte...
    Tak ze nacte jakoukoliv AC3 stereo, ale jen kdyz je soucasti videa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Fantas!
    ne. Ani tak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    mirekv
    tak to mas jeste neco spatne... Normalne jsi zaregistroval ten kodek?
    http://www.fantas.ic.cz/miranda/AC3ACM.zip
    tento si nainstaluj tak, ze ho rozbalis kam chces a kliknes pravym na inf a nainstalujes ho.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vegas 7.0d: převod zvuku 5.1 AC3 na 2.0
    Od Brucholet_shw v sekci Editace audia
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-04-2007, 20:42
  2. Praskanie zvuku VEGAS 7
    Od renecko v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 16:58
  3. DVD Arch + Vegas - meskanie zvuku
    Od kukolarik v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-06-2006, 07:41
  4. Šum ve zvuku Vegas 6
    Od Vladislav v sekci DV/HDV
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-11-2005, 17:16
  5. Normalizace zvuku ve Vegas.
    Od pecen v sekci Editace videa
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 15-09-2005, 15:33