Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: FIREFOX - vysoke zatazenie CPU ?

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Neviem ci mam len sam tento problem - a neviem preco.

    Ale FIREFOX (jedno ktora verzia) - mi zere hodne CPU.
    Hodne to kolise ale nieje problem 40 -80 %.

    Nejakymi pluginmy by to nemalo byt lebo mi to robi doma aj na cistej instalaci firefoxa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    u mě ff mezi 10 a 30% CPU
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    535

    u mě je zátěž téměř nulová, problémy FF občas dělají PDF
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    mam stejnej problem, po spusteni zere i dost mista na disku, ktery uz potom neodstrani (!) ...o RAM ani nemluvim....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    u mě FF1.5 při renderování načítané stránky chvilkově cca 50%, při scrollování stránky nekdy vyskočí k 20%, ale většinou míň
    Jinak v klidu 0-5%, i na stránkách s flash animacemi
    To vše na obstarožním Athlon1700, Via KT400, 512MB RAM
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Devaster
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    507

    pri aktivacii smooth scrollingu aj 100 % ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    Devaster

    no jo, ale to za to nestojí
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    IE7 ruleeezzzz

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele Ras2
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    81

    Citace Původně odesláno od Lubi
    mam stejnej problem, po spusteni zere i dost mista na disku, ktery uz potom neodstrani (!) ...o RAM ani nemluvim....
    Nieco k tej RAM je na http://spravodaj.madaj.net/archives/...eba-Firefoxu-I.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    dik za link..

    no jo...ale co s tim...je divny, ze nekomu kdo ma 1.5 to dela a nekomu zase ne...pritom ja tam nemam rozsireni vubec zadny.... no des...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Citace Původně odesláno od Lubi
    mam stejnej problem, po spusteni zere i dost mista na disku, ktery uz potom neodstrani (!) ...o RAM ani nemluvim....
    Tomu se říká cache a má ji i IE. Její velikost se dá ve FF nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    K tomu zatížení procesoru - při načítání stránky si sežere na pár vteřin 100% CPU. To je zcela v pořádku, pokud je procesor volnej, tak ho vytíží celej a načte stránku co nejtychleji.

    Mám teď otevřeno asi 7 oken ve FF a bere 90MB RAM. To se mi zdá zcela adekvátní a přiměřená hodnota. IE i Opera na tom budou podobně (Opera o něco líp než IE i FF).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    a uplne nejlip je na tom maxthon, 12 oken a 13MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    clee
    Nojo, ale ještě zpočítej těch 200MB schovanych pod explorer.exe a dalšima službama. To že ta paměť neřímo u Maxthona ještě zaznamená, že se nepoužívá. Maxthon je jenom UI nad IE. FF a Opera jsou komplet prohlížeče.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    explorer exe dlabe nakejch 25MB, maxthon fakt zere daleko min pameti nez ff, je to znat kdyz mam pusteny treba afterfx apod...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nova v tichosti vypnula vysoké rozlišení!
    Od Ivo Mašek v sekci DVB-S
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-02-2008, 10:01
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-01-2006, 20:35
  3. Zatazenie P4 pri render
    Od yozefb v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-08-2005, 13:52