Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Leadtek WinFast TV 2000 Expert - jaky soft pouzivate???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    3

    Ja jsem zkousel Borg TV, ATV2000 a dScaler a ani jeden program se mi nepodarilo rozchodit.

    Borg TV a ATV2000 vubec nenaladili zadny program, i kdyz jsem nastavoval vsemozne kombinace PAL B, D. dScaler zas rozjel jen jeden program bez zvuku.

    Jestli nekdo nektery z techto programu pouzivate, nemohli byste sem napsat co a jak se musi nastavit???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    A originál soft od Leadteku ti na tom funguje?
    Já používám DScaler jen na koukání na "televizi", už je to dávno, co jsem to instaloval, takže v tuhle chvíli si ani nepamatuji, jaká je to verze, natož abych věděl, co jsem kde nastavil.
    Ale proč se ptám na ten původní soft - jestli ti v něm telka jede, pak máš někde problém v nastavení - např. špatně vybraný zdroj vtupního signálu (je potřeba někde navolit, že signál je z kabelovky nebo antény, dále je potřeba zvolit zdroj z čeho ten signál dostáváš - TV tuner, S-video, CVBS).
    Těch možností je několik.
    Já pro grabování používám původní soft Leadteku, někdy VirtualVCR a pokud neudělám nějakou chybu v počátečním nastavení, tak není problém.
    Mrkni se když tak na stránky Ivo Maška, ten má dost dobře zpracováno vše o kartě WinFast.
    Wj
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    na telku používám PVR od Leadteku, na rádio Radiator a nemám problémy.
    ATV2000 mi taky nenaladil žádný program, ale mě se s tím nechtělo moc hrát tak jsem to zase zapíchl .
    Při použití jiného než nativního softwaru nefunguje dálkové ovládání a je potřeba použít například Girder.

    na okraj - nedávno jsem použil PVR na koukání na film v DivX a docela dobře to šlapalo, hlavně mě potěšila možnost použít dálku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od DoomHammer
    na telku používám PVR od Leadteku, na rádio Radiator a nemám problémy.
    ATV2000 mi taky nenaladil žádný program, ale mě se s tím nechtělo moc hrát tak jsem to zase zapíchl .
    Při použití jiného než nativního softwaru nefunguje dálkové ovládání a je potřeba použít například Girder.

    na okraj - nedávno jsem použil PVR na koukání na film v DivX a docela dobře to šlapalo, hlavně mě potěšila možnost použít dálku
    PVR mi jede, ale rada tech alternativnich softu ma mnohem lepsi moznosti nastaveni i funkce, tak tady na foru zjistuji, jestli se nektery z nich da s touto kartou rozchodit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    DScaler prý špatně pracuje s jinými čipy než BT 848/878, což je případ karty Leadtek TV2000 Expert.
    To by mohla být příčina, že to nechytá zvuk.
    Někde jsem tady dneska viděl zmínku, že CHrisTV (snad v. 3.8) s touto kartou docela dobré výsledky (http://www.chris-tv.com/news.html).
    Můžeš to zkusit..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele imported_zed
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    23

    Originalni soft jsem ted uz ani neinstaloval, pouzivam nove ovladace, na koukani/teletext posledni dscaler (tusim ze 4.x.9), ktery kartu primo podporuje a nema s ni problemy a na nahravani VirtualVCR (pripadny casovac pouzivam z windows - spusteni virualvcr s parametrem -capture).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    5

    Jak mám nastavit DScaler 4.1.8 aby mi v něm WFTV Expert fungoval? Výběr norem, karty, chipu atd. Už jsem zkoušel snad vše, ale nejde mi to. Používám pouze signál z antény, kabelovku nemám. Nejde mi pouze naladit jakýkoliv kanál na televizi, S-VIDEO i COMPOSITE jede na výbornou.

    Ve výběru Hardware jsem zvolil:
    Card: Conexant CX23880 TV/FM EVK (PAL)
    Tuner: Philips (PAL)

    Je to dobře?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    Borg TV ti určitě nebude fungovat, ten má svoje ovladače a funguje jen s čipy BT 848/878.
    V ATV2000 se mi již podařily naladit všechny programy, které chytám, ale obraz mám jen v náhledovém módu.
    Používám originální software a jsem celkem spokojen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    Citace Původně odesláno od x-diablo
    Jak mám nastavit DScaler 4.1.8 aby mi v něm WFTV Expert fungoval?
    Ve výběru Hardware jsem zvolil:
    Card: Conexant CX23880 TV/FM EVK (PAL)
    Tuner: Philips (PAL)
    Starší verze DScaleru nepodporují jiné karty, než s čipy BT8*8.
    Mrkni na domovskou stránku DScaleru, myslím, že už je novější verze. Autor tam přímo píše, se kterými kartami je to vyzkoušeno a se kterými funguje.
    Wj
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    ATV2000 s Expertem vám někomu funguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    ATV2000 neznám (tedy znám, ale nepoužívám), a co mám "odposlechnuto", tak si údajně nerozumí s Conexantem (a ten je právě obsažen v kartě Expres). Teoreticky by si mohl rozumět s kartou DeLuxe (ta se již nevyrábí a v prodeji je pouze skladový "doběh").
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    jj. Deluxe má čip BT8x8 a ATV 2000 má pro 8x8 vlastní plug-in.

    holt musím vydržet s PVR (aspoň kdyby tak furt neblikaly ty voloviny to mě štve)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od zed
    Originalni soft jsem ted uz ani neinstaloval, pouzivam nove ovladace, na koukani/teletext posledni dscaler (tusim ze 4.x.9), ktery kartu primo podporuje a nema s ni problemy a na nahravani VirtualVCR (pripadny casovac pouzivam z windows - spusteni virualvcr s parametrem -capture).
    Mohl byste mě nasměrovat ? Jak jste nastavil VirtualVCR ?
    Mě se tam nepodařilo nic kloudně naladit. Chytám ze společné anteny
    české TV, Rakousko, Slovensko,. Originál PVR byl OK při použití adaptivního(?) ladění, ale tady jsem si nějak neškrtl....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 10:44
  2. LeadTek WinFast 2000 XP Expert dalkove ovladani
    Od Sasha v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-05-2006, 06:14
  3. LeadTek WinFast 2000 XP Expert - problem se zvukem
    Od Ondy v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 06:28
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 19:56
  5. Zvuk tv tuneru Leadtek winfast TV 2000 XP expert
    Od Ego Masar v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-03-2004, 09:06