Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: v cem strihat *.mov

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Zdravim, nema nekdo zkusenost s v cem strihat soubory *.mov ?
    Kamos potrebuje upravit tyto videa z fotaku Olympus. Vegas to asi umi, ale chce nejaky plug-in.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od pee.tr
    Vegas to asi umi, ale chce nejaky plug-in.
    Skus si nainstalovat QT6.5.1, inak do MOV nepotrebujes nic, Vegas to vie aj bez pluginu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    StayMan by €RikŁ€> Vidíš, další člověk, kterýmu nečte Vegas bez QuickTime .MOV videa. Já bych ještě možná namísto originálního QuickTime (mimochodem jeden z mála přehrávačů ještě horšich než WMP) doporučil QuickTime Alternative, kterej používá přehrávač MPC.
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    StayMan by €RikŁ€> Vidíš, další člověk, kterýmu nečte Vegas bez QuickTime .MOV videa. Já bych ještě možná namísto originálního QuickTime (mimochodem jeden z mála přehrávačů ještě horšich než WMP) doporučil QuickTime Alternative, kterej používá přehrávač MPC.
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Nevim, jak chapat "Vegas bez QuickTime". Prehravac QuickTime (i kdyz uz starsi verzi - asi kvuli tomu mi neprahrava vsechny MOVy - to by me taky zajimalo) nainstalovanej mam. Ale ani video, ktery ten QuickTime prehraje, Vagas nenacte a hlasi, ze nejspis neco jeste potrebuje. Dokonce ta hlaska vypada, jak od Quicktimeu (ma to v zahlavi).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Peepicek
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    12

    Multikodeky, tak zrovna tady na to by se hodil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od pee.tr
    Nevim, jak chapat "Vegas bez QuickTime". Prehravac QuickTime (i kdyz uz starsi verzi - asi kvuli tomu mi neprahrava vsechny MOVy - to by me taky zajimalo) nainstalovanej mam. Ale ani video, ktery ten QuickTime prehraje, Vagas nenacte a hlasi, ze nejspis neco jeste potrebuje. Dokonce ta hlaska vypada, jak od Quicktimeu (ma to v zahlavi).
    Tak si to video preklop v QT do DV (AVI) \/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    pee.tr: QuickTime bez QuickTime se jmenuje QTAlternative (použij Google a jsi brzy doma...) a je to včetně MPC. Jinak základní instalace QT 6.5, pokud se ohlídá, tak žádnou neplechu taky neudělá. Vyzkoušeno, ověřeno. Servus!

    P.S. QuickTime Alternative v. 1.33 i starší a Free je třeba zde:
    http://www.free-codecs.com/download/...lternative.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    QuickTime (mimochodem jeden z mála přehrávačů ještě horšich než WMP)
    ...to myslíš vážně ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Yep! Z Maců jsem na něj ještě navyklý a pouštím si ho jen když chci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Ivo Mašek> Mně se prostě vůbec nelíbí a funkcema taky zrovna neoplývá. Níž bych hodnotil snad už jedině Real Player. Ale jsou lidi, který nedají dopustit na WMP, stejně tak věřim, že jsou i lidi, kterym sedí QuickTime.
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Já jsem jeden čas používal QuickTime, jako vzdor vůči Gatesovi (já toho chlapa prostě nemám rád).
    Terazky používám WinAmp a PowerDVD5Gold. WindowsMediaPlayer mě do počítače dodnes nesmí a vůbec ho nepostrádám.
    A upřímně řečeno, mít stálý vysoký příjem, celý Microsoft by mi mohl být ukraden a přešel bych (s čistým svědomím) na Maca.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    winamp je na video otresnej, MPC rulezzz
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    winamp je na video otresnej
    to je pravda. Na sledování videí používám PowerDVD - umí zobrazit všechny přípony.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Na sledování videí používám PowerDVD - umí zobrazit všechny přípony.
    No neviem, ale zda sa mi, ze *.m2p bohuzial nevie
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. V čem stříhat DVR-MS
    Od kenty v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-10-2010, 08:51
  2. čím stříhat ?
    Od qtc v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-06-2010, 11:45
  3. Ako a v čom strihať MPEG2
    Od owad v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 16-02-2009, 16:16
  4. .mov jak stříhat
    Od Jonny100 v sekci Editace videa
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-01-2009, 20:00
  5. čím stříhat tento .ts ?
    Od Radoo v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 09:46