Jaky MPEG2 kodek do Fly2000,aby mi ho vzal Architekt
Chci zachytit TV vysilani do nejakeho MPEG2 kodeku, ktery pujde dosadit do Fly2000TV 2.35. Podminka je, aby mi ho vzal architekt a nechtel ho resamplovat! Zatim vsechny, ktere jsem zkousel nejsou asi standardni pro normu DVD! Protoze je vzdycky reencoduje.... Diky za pripadne odpovedi!
Intervideo WinDVR, ale musis mat nastaveny profil "DVD", aby sa dodrzal standart DVD, nahraval si v rozliseni 720*576 (resp inych, ale kompatibilnych s DVD formatom)?
Prosim poslete mi, pokud je mate, na [email]fantas@email.cz[/email] Diiikky! Na netu nejsem ted vuuubec a dost me to stve, protoze zjistuju ze diky necteni freaku zaostavam...:o/
to Fantas
Jak do toho Fly2000TV dosazuješ ty kodeky ? Já tam mám jen 2 možnosti povolené od autora Honestech a Intervideo 3.0, nic jiného tam nejde.
Nebo je nějaká finta, kterou nevidím?
Intervideo je určitě DVDcompliant, napadá mě, že ve starčích verzích měl Fly chybu a to sice, když se nastavil DVD profil, advanced options se vyšedily a v nich zůstal zvuk blbě 44,1, to nemají autorizační programy rády.Řešení je dát custom profil, v advanced opsat parametry z DVD profilu a pochopitelně opravit ten zvuk na 48. Pak je to OK.
Jak do toho Fly2000TV dosazuješ ty kodeky ? Já tam mám jen 2 možnosti povolené od autora Honestech a Intervideo 3.0, nic jiného tam nejde.
Nebo je nějaká finta, kterou nevidím?
Intervideo je určitě DVDcompliant, napadá mě, že ve starčích verzích měl Fly chybu a to sice, když se nastavil DVD profil, advanced options se vyšedily a v nich zůstal zvuk blbě 44,1, to nemají autorizační programy rády.Řešení je dát custom profil, v advanced opsat parametry z DVD profilu a pochopitelně opravit ten zvuk na 48. Pak je to OK.