Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jaky MPEG2 kodek do Fly2000,aby mi ho vzal Architekt

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Chci zachytit TV vysilani do nejakeho MPEG2 kodeku, ktery pujde dosadit do Fly2000TV 2.35. Podminka je, aby mi ho vzal architekt a nechtel ho resamplovat! Zatim vsechny, ktere jsem zkousel nejsou asi standardni pro normu DVD! Protoze je vzdycky reencoduje.... Diky za pripadne odpovedi!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    37

    Intervideo WinDVR, ale musis mat nastaveny profil "DVD", aby sa dodrzal standart DVD, nahraval si v rozliseni 720*576 (resp inych, ale kompatibilnych s DVD formatom)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Pouzi MainConcept MpegEncoder 1.4.2
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Prosim poslete mi, pokud je mate, na fantas@email.cz Diiikky! Na netu nejsem ted vuuubec a dost me to stve, protoze zjistuju ze diky necteni freaku zaostavam.../
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    to Fantas

    Jak do toho Fly2000TV dosazuješ ty kodeky ? Já tam mám jen 2 možnosti povolené od autora Honestech a Intervideo 3.0, nic jiného tam nejde.

    Nebo je nějaká finta, kterou nevidím?

    Intervideo je určitě DVDcompliant, napadá mě, že ve starčích verzích měl Fly chybu a to sice, když se nastavil DVD profil, advanced options se vyšedily a v nich zůstal zvuk blbě 44,1, to nemají autorizační programy rády.Řešení je dát custom profil, v advanced opsat parametry z DVD profilu a pochopitelně opravit ten zvuk na 48. Pak je to OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    to Fantas

    Jak do toho Fly2000TV dosazuješ ty kodeky ? Já tam mám jen 2 možnosti povolené od autora Honestech a Intervideo 3.0, nic jiného tam nejde.
    - tak to by ma zaujimalo tiez
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jaky program a jaky kodek
    Od jozka.1 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 27-11-2010, 23:08
  2. Jaký kodek pro m2t
    Od rjja v sekci Kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-02-2009, 13:31
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-08-2005, 20:36
  4. Jaký kodek?
    Od salow v sekci Kodeky
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-11-2004, 13:32
  5. Jak nastavit DIVX 5.2 kodek pro nahravani ve FLY2000
    Od jc_tvf v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-10-2004, 10:14