Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Mpeg-3 ve VirtualDubu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    68

    Mam velky problem.. kdyz si chci, aby mi virtualdub vyhodil zvuk ne, nekompresovany z AVIcka, ale do mp3, tak, pokud najedu na tlacitko AUDIO > FULL PROCESSING MODE > COMPRESSION, mam vyber, do ceho chci zvuk prevest, jenze.. u jinych mam na vyber, ale pokud kliknu na MPEG Layer 3, tak mi nevyhodi zadnou moznost.. potreboval bych radu, cim to muze byt a jak to odstranim? Lame codec atd. vse mam..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    doceto
    Zaprvé žádný MPEG-3 neexistuje, MP3 je MPEG-1. Zadruhé, jsem trochu zmatený z toho, co chceš udělat. Pokud to chápu dobře, tak překomprimovat zvuk u AVI. Máš opravdu nainstalovaný LAME ACM kodek? Pokud jo, tak se Ti musí ve VD objevit.

    Osobně bych to ale řešil kompresí zvuku externím programem. A potom ho v AVI pouze nahradit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    68

    Tak problem je uz vyresen..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    doceto
    A jak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    68

    Sry, mp3 je presnej MPEG Layer 3 ) a za dalsi jsem mel nainstalovanej spatne LAME codec, ted uz mi vse jede )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    66

    Zdravím, mám podobný problém, prošel jsem všechno, ale zvuk z výsledného xvid prostě nejde.
    Nevíte co s tím? Díky
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: screen1.jpg 
Zobrazení: 68 
Velikost: 53.4 KB 
ID: 1410   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: screen2.jpg 
Zobrazení: 75 
Velikost: 45.5 KB 
ID: 1411  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Co těmi screenshoty chceš dokumentovat? Co se snažíš udělat? Trochu se rozepiš....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    66

    Mám projekt ve Vegasu a chci ho uložit jako xvid. Přes frameserver ho načtu ve VD, všechno jde v pohodě. V nastavení kodeku xvid nastavím, že chci MP3 CBR 128kB a vyrendruju. Myslel jsem, že je všechno OK, protože ve výsledném souboru jde zvuk dobře. Nevím jak si to vysvětlit, ale ten zvuk ve výsledném souboru jde, ale jen do té doby dokud neukončím ten frameserver!!?? Tak jsem to tady prošel a jestli jsem to dobře pochopil,tak musím mít nainstalován LAME ACM kodek. Tak jsem tak učinil (screen2), ale proč je to nastavení audia pořád zašedlé (screen1). Není to náhodou ono, proč mě nejde ten zvuk? Jako by se vůbec nenačetl ten kodek? Nebo je chyba jinde? Díky
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: screen3.jpg 
Zobrazení: 79 
Velikost: 105.4 KB 
ID: 1412  
    Naposledy upraveno uživatelem skaut: 01-07-2007 v 17:41
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kocourleo
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    353

    Protože máš nastaveno "Přímá kopie", což znamená, že se nic nebude komprimovat a zvuk ze zdroje bude identický se zvukem výstupního videa. Musíš zvolit "Úplné zpracování" a pak už to zašedlé nebude a budeš to moci nastavit podle potřeby.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    66

    leo moc díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. x.264 do VirtualDubu
    Od pee.tr v sekci Kodeky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-08-2008, 09:34
  2. Filter do VirtualDubu
    Od Sinuhet v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-10-2006, 22:05
  3. Práce ve VirtualDubu
    Od D3v!L v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-01-2006, 21:01
  4. Chyba ve VirtualDubu
    Od Mike00777 v sekci Kodeky
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 04-08-2005, 22:49
  5. hlaseni ve VirtualDubu
    Od pee.tr v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-07-2004, 13:34