Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Vypněte si FastWrite aneb Std díííky!!! :)

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    2 roky se prudim s winfastem expert od leadteku, protoze mi vytuhaval comp pri nahravani i jen pri sledovani. Zkousel jsem vsechno mozny od cisteni registru instalovani vsech moznejch driveru a z po cisty instalace, nic nepomohl. Nakonec sem to vzdal a koupil sem si jinou kartu Hauppauge a ejhle jeste ten den mi to vytuhlo uplne stejnym zpusobem. Pak sem tady narazil na nakej prispevek kde Std pise o vypnuti FastWrite a najednou je po problemu. Takze timto se omlouvam leadteku, dekuju Std a sem nasranej na ATI. Myslim ze se to asi tyka jen majitelu tehle grafaren.
    p.s. Hauppauge ma o hodne lepsi obraz, ale trochu zlobi. No hlavne ze to uz netuhne!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    a sem nasranej na ATI. Myslim ze se to asi tyka jen majitelu tehle grafaren.
    Ano, tato rada je použitelná pro ATI. Majitelů nVidia se to netýká.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Bubi
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    23

    Hmm... ono asi záleží aj od konfigurácie HW, ja mám grafiku ATI 9600, FastWrite zapnutý a všetko funguje ako má. Žiadne zamŕzanie ani sekanie a grabovanie takisto OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,199

    Taky mám Ati + Expert a až na částečné zesvětlování obrazu v nahrávce a posun zvuku se to snáší dobře. Ani nevím, že tam někde nějaký FastWrite je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Já jedu na ATI pořád a pohoda, SW podpora se výrazně zlepšila. Spíš jsem měl problém s nvidií, omyl no, šla hned pryč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    No vida, tak byste mi mohli pomoct najit zakopanyho psa. Takze mi nefunguje fastwrite v konfiguraci kterou mam:
    Intel P4 2,6GHz HT (478pin,800MHz)
    2 x 512MB DDR400 A-DATA
    board soltek SL-86MP-L, P4, i865, 800, DDR400

    Zvukovku a TV kartu nemusime resit, protoze tech se mel vic a padalo to porad. Pameti jsou ok ty sem testoval i postupne vyndaval. Ovladace sem mel vzdycky ty posledni. Pomohlo az kdyz sem vypnul ten FastWrite...
    Mam pocit ze ten problem bude asi v boardu, ikdyz je tam Intel chipset...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    Tak oprava! Prehral jsem bios na desce a zatim to maka i s tim fastwritem! Krom toho se nechala P4 2.6 pretaktovat skoro na 3150Mhz. Takze nebat se prehrat bios!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jak koupit LCD aneb LŽOU NÁM!
    Od bigboban v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 09-02-2009, 16:37
  2. Problemy pri grabovani? Vypnete si FastWrite
    Od aleycon v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-04-2007, 18:48
  3. DVD od nuly aneb jak na to
    Od ka1ra v sekci Mastering
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-10-2006, 20:34
  4. Filmové muchy - aneb
    Od mouty v sekci Filmy
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 21-11-2005, 13:04
  5. CRT-2-TV aneb „smartest deinterlacing“ ???
    Od zibi v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 19-12-2004, 18:31