Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 42 z 42

Téma: Zachytavanie pomocou HW kariet

  1. #31
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Nie nie, ProCoder nemusis nastavovat na maximalnu kvalitu, to skor CCE, pretoze ProCoder NEPRIDAVA sum, NEPOSUVA farby a NEMAZE detaily ani pri HighSpeed
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček Avatar uživatele hupox
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    22

    Pitomec: Uplne s tebou suhlasim. Porovnavat by sa malo pri nastaveni najvyssej kvality vystupu. A aj to sa tazko porovnava, lebo kazdy encoder ma ine vysledky co sa tyka kvality.
    Aj v TMPGEnc sa da nastavit cas spracovavania na minimum .. tak ze je spracovanie kratsie ako vstupne video, ale potom sa to vobec neda pozerat
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček Avatar uživatele hupox
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    22

    Este sa opytam. V ponuke od Canopus som nasiel vyssi model ADVC300, kde ponukaju nejaku citujem : " ADVC300 obsahuje vysokokvalitné technológie na vylepšenie obrazu vrátane digitálnej redukcie šumu a obrazovej stabilizácie použitím Line Time Base korekcie (LTBC). ADVC300 priamo ”čistí”, stabilizuje a prevádza staré VHS a Hi8 video kazety do kvalitného DV. "

    Co sa od toho da ocakavat ? Tento model je cca o 8000,- drahsi ako 100vka. Je to ozaj vyhodna vec, alebo len marketingovy tah ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Pokud máš videorekordér s TBC, tak je ti ADVC-300 na prd. Jestli ovšem takový videorekordér nemáš, tak je ADVC-300 přímo nutnost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Pitomec
    Pokud máš videorekordér s TBC, tak je ti ADVC-300 na prd. Jestli ovšem takový videorekordér nemáš, tak je ADVC-300 přímo nutnost.
    No ja mam video s TBC a ADVC-100 a je mi to tiez naprd Minimalne ADVC-100,alebo to uz radsej kameru s AD/DA prevodnikom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Kamera není na A/D převod tak dobrá, jako např. Canopus AceDVio - je to kupř. vidět v černých pasážích, kde z kamery lezou jakýsi blikanice a neklid, zatímco z AceDVio nikoliv (a to jsem zkoušel celou řadu kamer, nikoliv jenom jeden typ nebo dokonce kus).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček Avatar uživatele hupox
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    22

    No ja mam video Philips VR 969. Ale neviem presne ci ma TBC.
    Mozete mi strucne napisat, co vlastne to TBC robi ?

    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Citace Původně odesláno od Pitomec
    Nastav oba encodéry na max. kvalitu a pak si porovnej čas - tady nemá ProCoder absolutně šanci v rychlosti zvítězit nad CCE (možná až bude ProCoder napsán stejně jako CCE, tak ano).
    Co se týká kvality, tak zprznit to zvládne každý - ovšem toto platí pro CCE stejně jako pro ProCoder, takže jediné měřítko je kvalita na max. úrovni a rozhodně ne srovnání "cosi na normal vs. cosi jinýho na master atd.".
    Co to máš za verzi CCE ???
    Nejlepší výsledky mě dává MC, ProCoder je taky dobrej ale spíš na VCD, CCE je hnus k nesledování, nemám ale tak 1/2 roku nový verze CCE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Verzi mám tu poslední, co je k mání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček Avatar uživatele Ironfist
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    13

    A co takhle tmpegenc?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček Avatar uživatele Ironfist
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    13

    Tak jsem podrobnym sledováním obrázků na Syntexu zjistil, že v bundlu Let's EDIT RT+ je přidána karta ACEDVio. Nevíte někdo, co je to za kartu v tom Let's EDIT RT a v čem se liší od RT+, potažmo ACEDVio?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Zavolej si přímo do Syntexu a tam ti to "na počkání" vysvětlí.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-01-2007, 10:59
  2. Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 02-10-2006, 22:18
  3. Zivotnost TV Kariet ??
    Od MaTToS v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-02-2005, 06:12
  4. Test TV kariet - ukážky
    Od batuska v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 03-06-2004, 17:05
  5. Natacanie pomocou DiSeqC
    Od jany v sekci DVB-S
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-04-2004, 19:34