Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: Pálení .avi v neru na dvd

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    Vypalim si pet avicek na dvd a kdyz si je pak chci prehrat tak mi z toho 3 nejdou(pry poskozeny disk), vypalovacku mam mesic starou(je to intergrovana dvd+-rw v ACER tm 4102). Je to vypalovackou nebo nerem, nebo snad neco jineho
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Jano
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    601

    Na čom to prehrávaš ?? na tej napalovačke??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    ano na tom
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ohm ohm je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele ohm
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    417

    ssadraa
    Tak zkus zvolit verifikaci dat po vypaleni.(v NERU) kdyz hodi chyby, je to jasne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    IKC
    No, to není tak jisté, vypaloval jsem kámošovi pár DVD, verifikace proběhla úspěšně (to ti vlastně i vyjede šuplík s DVD ven a nazpátek) a poté DVD nebylo přehratelné vůbec v ničem. Příčinu nechápu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    ohm ohm je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele ohm
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    417

    mirekv
    někdy to chce třeba flashnout BIOS. (kdyz takove dvd vypalis, tak je nekdy necitelne) ale pricina muze byt cokoliv jineho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    myslite, ze kdyz zmenim vypalovaci program, ze by to slo)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    202

    Co taky zkusit jiný média? Ne každá vypalovačka zapisuje dobře na všechna média. Někdy to sama po sobě nepřečte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    pouzivam verbatimy, to snad staci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Nasty_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    583

    taky nejni bohužel Verbatim jako Verbatim
    někdy stačí, že je prohozených pár písmenek - a CMC není MCC
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    to me nenapadlo, ale tady jsem si jist, pismenka jsou aspon dobre. Myslite, ze bych to mel reklamovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Nasty_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    583

    ? myslíš disky nebo vypalovačku? já nevím,jestli si úplně rozumíme, chtěl jsem jen říct, že i pod značkou Verbatim se taky skrývá leccos a v krámě to nepoznáš, až v mechanice. A i ty, které mají ADIP CMC můžou někdy fungovat
    ale asi bych před reklamací ještě laboroval - jiné disky/jiná mechanika, abych tam nešel s holýma rukama
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    Zkousel jsem prehrat, to co jsem vypalil. Jine mechaniky mi to prehrajou, ale pokud to vrazim zpatky do te, kterou jsem vypaloval, tak mi z 5.avi ukaze ze jsou třeba tři poskozene a neprehraje je. Nevite nahodou nekdo co s tim. diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    Citace Původně odesláno od ssadraa
    Zkousel jsem prehrat, to co jsem vypalil. Jine mechaniky mi to prehrajou, ale pokud to vrazim zpatky do te, kterou jsem vypaloval, tak mi z 5.avi ukaze ze jsou třeba tři poskozene a neprehraje je. Nevite nahodou nekdo co s tim. diky
    No tak když to jiné mechaniky přehrají, tak je to snat jasný ne?! Zahod tu tvoji vypalovačku!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    bonuzel ta vypalovacka je v notebooku a ten je v zaruce. Mam to tedy reklamovat? Neni nejaky figl, jak to rozchodit?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. paleni oci
    Od kus v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-09-2010, 06:48
  2. Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 04-08-2006, 14:06
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-04-2006, 13:18
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-04-2006, 08:35
  5. NEC ND-4550 a 8X pálení
    Od wishmasterX v sekci Vypalovačky a média
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-11-2005, 19:01