Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 87

Téma: Jakou hybridní TV kartu?

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    19

    Čau lidi, sem naprostej lajk v TV kartách. Potřeboval bych poradit s výběrem. Potřebuju chytat digitál ze satelitu, a obyč. analog. Pokud je ta možnost, a mělo to i digitál pozemní, bude to jen +.
    Taky potřebuju, aby tam byla možnost odkódovávat stanice, jako je to třeba u sat. příjmačů Ferguson, nebo třeba OpenBox. Díky za všechny rady.
    Našel sem třeba tuhle kartu : LifeView TV FlyDVB Trio, ale tady sem na ni nenašel moc chvály, a taky tam je v poznámce napsáno že je jen pro nekódované stanice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Potřebuju chytat digitál ze satelitu, a obyč. analog. Pokud je ta možnost, a mělo to i digitál pozemní, bude to jen +.
    http://www.alave.cz/tv-tuner-dvb-t-d...eview:p:186138
    http://www.computer.cz/DetailPage.as...CatId=18848769
    S odblokováním - to už je na jiné téma..........
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    19

    Bohužel ani jedna z karet na které si dal odkaz mi nevyhovuje. Jedna je PCMCIA, a druhá PCI-E.
    Je ještě nějaká jiná volba???

    A je někde tady na fóru téma s problémem odkódování stanic???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    A je někde tady na fóru téma s problémem odkódování stanic???
    To se bude týkat příjmu satelitu, takže sekce DVB-S. (pokud se bude jednat o nedovolené programy na obejití ochrany kódu, tak prosím přes SZ, nebo ještě lépe email)

    Co se týče tv tunerů pro příjem všech tří verzí (analog, DVB-T a DVB-S), tak asi opravdu jsou jedinými výrobci takových tunerů ti výše jmenovaní. Pokud vím, žádný renomovaný výrobce takový tuner nevyrábí, a má to i svůj důvod - problémy s software.
    Naposledy upraveno uživatelem Ivo Mašek: 02-05-2007 v 08:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    19

    A pokud bych chtěl jen DVB-S a analog tak by se něco našlo???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Mrkni se na stránky Pinnacle. Ten, tuším, takovou verzi prodává.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    19

    HMM, tak Pinnacle má na stránkách do PCI pouze varianty analog - DVB-T. S DVB-S analog nemaj.
    To je blbý. to mi nezbejvá nic než zkusit tu LifeView TV FlyDVB Trio
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Mrknu ještě na tenhle Hauppauge.
    http://hauppauge.mironet.cz/hauppaug...-dvbs+dp72974/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    19

    Ta vypadá taky dobře, tu bych klidně i bral, a je to dobrá značka, nebo patří mezi ty ne moc dobrý??
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Hauppauge? Jedna z renomovaných.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    19

    OK,ono tak i cenou odpovídá. Je cca o 800 dražší než ta LifeView.
    Ještě se musím někde poptat jak je to s tím dekódováním stanic, jestli je to možný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,659

    Citace Původně odesláno od Milosbb Zobrazit příspěvek
    Myslím, že tento problém budeš mať asi zo všetkými hybrid kartami, pretože hybridy ak sa nemýlim potrebujú slot PCI 2.3 a na tom tvojom MoBo je len PCI 2.2.
    kde zjistit zda mám 2.2 nebo 2.3 ?...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Program typu Sandra (a podbné) by to mohly detekovat., a mělo by to být i na stránkách výrobce modelu motherboardu, někdy to bývá i v manualu k motherboardu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...a sloty PCI 2.3 mívávají u "slušnějších" výrobců (neINTEL) také odlišnou barvu.
    Další podrobnosti (včetně PCI 3) zde:
    http://www.pcisig.com/specifications/conventional/
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 04-05-2007 v 08:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    11

    Dobrý den, zdravím všechny. Uvažuji, že si pořídím k vánocům TV kartu, nejlépe hybridní. Vybírám mezi Leadtekem WinFast DTV2000H a Pinnaclem PCTV Dual Hybrit Pro PCIe 3010ix. Přečetl jsem už kdejakou recenzi a fórum. Může mi někdo poradit s výběrem? Dík jsem úplné začátečník.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Hybridní kartu, nebo jenom dvb?
    Od mark-q v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2008, 06:33
  2. Ještě jednou: Jakou hybridní TV kartu PCI?
    Od dubak_oldd v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-07-2007, 19:07
  3. Jakou hybridní kartu?
    Od RaGeBbit v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 17-11-2006, 23:50
  4. proc ne hybridni kartu?
    Od jdobry v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 25-10-2006, 10:28
  5. Jakou koupit levnou PCI Hybridni kartu?
    Od Praetorian v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 23:05