Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 87

Téma: Jakou hybridní TV kartu?

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od Milosbb
    Zdeny


    že zmíněná karta funguje správně jen s určitými druhy zákl.desek

    Myslím, že tento problém budeš mať asi zo všetkými hybrid kartami, pretože hybridy ak sa nemýlim potrebujú slot PCI 2.3 a na tom tvojom MoBo je len PCI 2.2.

    --------------
    no a co miradíš??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Zkus Leadtek DTV2000H. Mám potvrzeno od spousty uživatelů (... a mnozí chodí i na tvfreak), že tento hybrid používají na PCI_2.2, a nemají žádný problém. Ale protože výrobce doporučuje také PCI_2.3, tak to vyzkoušení jde na tvé triko.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Zkus Leadtek DTV2000H. Mám potvrzeno od spousty uživatelů (... a mnozí chodí i na tvfreak), že tento hybrid používají na PCI_2.2, a nemají žádný problém. Ale protože výrobce doporučuje také PCI_2.3, tak to vyzkoušení jde na tvé triko.
    ten Pinnacle mi taky zezačátku jel bez problémů,až po cca půl roce používání,když jsem re-instaloval system se to nějak kouslo a už to PC nenašel a nešlo to ani nainstalovat
    dá se říct, že člověk kupuje zajíce v pytli, buď a nebo......
    K tomu Leadteku, má to stejné funkce jako ten PInnacle?chci nahráva v max. kvalitě z televize...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Nové modely Pinnacle všechny vyžadují PCI_2.3. Pokud je mi známo, tak používání těchto Pinnacle na PCI_2.2 vypadá tak, že po několika vteřinách se "seká" obraz a po 20 min. se kousne celý systém.
    Leadtek to zatím v pohodě přežívá a funguje na PCI_2.2, i když výrobce uvádí PCI_2.3
    K tomu Leadteku, má to stejné funkce jako ten PInnacle?chci nahráva v max. kvalitě z televize...
    Dnes není rozdílu mezi tv tunery v tom, že něco neumí. Společnosti Hauppauge, Leadtek, Pinnacle (výrobcem už je někdo jiný) jsou vesměs na stejno. Pouze Pinnacle je tak nějak nenažranější. PC, které v pohodě vyhovuje parametrům Leadtek a Hauppauge, tak u Pinnacle je "zadýchané" - nestíhá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    14

    Pouze Pinnacle je tak nějak nenažranější. PC, které v pohodě vyhovuje parametrům Leadtek a Hauppauge, tak u Pinnacle je "zadýchané" - nestíhá.[/quote]

    Je pravda,že když jsem s tím nahrával, tak už se nedalo na PC dělat nic jiného, a někdy tomu bylo i u normálního sledování televize.
    Ještě jedna věc, chci časem propojit PC s televizí, myslím že tenkábl se jmenuje S-video,to ten Leadtek podporuje určitě tak,že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...a vy se chlapci divíte, když si bere nějakých 300 až 400 MB RAM a plus k tomu swapuje...?! Pusťte si na něm alternativní SW (třeba K!TV nebo ATV2000 a je to "naprosto o něčem jiném")
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Ještě jedna věc, chci časem propojit PC s televizí, myslím že tenkábl se jmenuje S-video,to ten Leadtek podporuje určitě tak,že?
    Tak tento základ mají všechny tunery. Jinak bližší info najdeš po kliknutí na "obdelníček" WWW pod každým mým postem.
    Jinak grabovat a ještě cosi jiného dělat na PC se nedoporučuje vůbec. Hrozí ztráta snímků a v závěru pak máš posunutý zvuk vůči obrazu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    19

    Zdravim zajimal by me nazor na tuto kartu LifeView FlyDVB-T trio PCI je v tom analog, DVB-T a DVB-S jako u vsech hybridu je vysrany soft a u tohohle i ovladace, ale zajimal by me tuner je v poho nebo shit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Ahoj jsem přes hybridi laik. Ale asi koupím http://www.digisoft.cz/product.php?II=16624&cuid=4056 ale chtěl jsem se zeptat má tahle karta stejné funkce jako Leadtek WF TV2000XP Expert nebo je o něco lepší ???? je mi jasné že to je lepší o Digital.
    A hlevně moc mě zajímá mám Karneval TV a chci se zeptat že tahle TV karta http://www.digisoft.cz/product.php?II=16624&cuid=4056 může bez problému chytat všechny programy jak Digital i Analog já se ptám protože nevím že Karneval vysílá DTB-T signál nějak kodovaný.= u analogu šlo mít jednu zásuvku na TV a pomoci rozdělovače rozdělit do 2x TV přídlad 1 TV bude Nova 2 TV bude ČT 1 jde to i u Karnevalu když budem mít Digitalní příjem ?????? Děkuji moc za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Citace Původně odesláno od koubi Zobrazit příspěvek
    Ahoj jsem přes hybridi laik. Ale asi koupím http://www.digisoft.cz/product.php?II=16624&cuid=4056 ale chtěl jsem se zeptat má tahle karta stejné funkce jako Leadtek WF TV2000XP Expert nebo je o něco lepší ???? je mi jasné že to je lepší o Digital.
    A hlevně moc mě zajímá mám Karneval TV a chci se zeptat že tahle TV karta http://www.digisoft.cz/product.php?II=16624&cuid=4056 může bez problému chytat všechny programy jak Digital i Analog já se ptám protože nevím že Karneval vysílá DTB-T signál nějak kodovaný.= u analogu šlo mít jednu zásuvku na TV a pomoci rozdělovače rozdělit do 2x TV přídlad 1 TV bude Nova 2 TV bude ČT 1 jde to i u Karnevalu když budem mít Digitalní příjem ?????? Děkuji moc za odpovědi
    Kabelová televize Karneval vysílá analog a digitál formou DVB-C. nelze použít tuner pto DVB-T. Jediný použitelný tuner pro kabelovku (digitální část) je tuner od TechniSat. Ovšem tam zase u kabelovky Karneval nepočítej, že uvidíš kodované programy.
    Navštiv na tomto foru sekci DVB-C. Dost se tam o tom píše. Dále můžeš navštívit můj web http://masek.ic.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Takže vy říkáte že Hybrit je zbytečný a mám si koupit zatím analog ??? asi tu stejnou Leadtek WF TV2000XP Expert nebo je něco daleko lepšího za 1200kč a děkuji vám za tu rychlou odpověď teď mám aspoň 60% jasno
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Citace Původně odesláno od koubi Zobrazit příspěvek
    Takže vy říkáte že Hybrit je zbytečný a mám si koupit zatím analog ??? asi tu stejnou Leadtek WF TV2000XP Expert nebo je něco daleko lepšího za 1200kč a děkuji vám za tu rychlou odpověď teď mám aspoň 60% jasno
    Pokud seženeš hybrid Analog / DVB-C (jestli se vůbec takový dělá), tak to by pro kabelovku Karneval byla nejlepší volba. Každopádně k dogotálním pořadům, které jsou kodované se dostaneš pouze přes jejich STB (set-top-box).
    Jinak doporučuji dvě karty. Jednu pro analog (např. od Leadtek) a jednu pro DVB-T. Potíž bývá s drivery - ne vždy si rozumí - nelze dopředu říci. No a na tu DVB-T kartu použít např. antenu k tuneru dodanou. S tím, že budeš chytat signál DVB-T.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Když jste vážně ten Exper a co píšete je na 100% pravda tak vám moc děkuji aspoň vím že nemám kupovat TV kartu Hybrit ( myšleno zatím ) takže si mám koupit TV2000XP Expert
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Citace Původně odesláno od koubi Zobrazit příspěvek
    Když jste vážně ten Exper a co píšete je na 100% pravda tak vám moc děkuji aspoň vím že nemám kupovat TV kartu Hybrit ( myšleno zatím ) takže si mám koupit TV2000XP Expert
    Tak expert nejsem a celkově tv tunery - to je dost ošemetná věc. Ale s tím Leadtekem TV2000XP-expert nic nezkazíš. Je opravdu dobrý. A do jeho zdířky dát koax od kabelovky. No a na DVB-T jiný tuner (třeba také od Leadteku - tuším model T1000) a do jeho antenní zdířky dát extra koax od anteny pro signál DVB-T. A digitál od kabelovky přes STB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček Avatar uživatele pentium
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    14

    nektera karta umi nahravat zaroven analog a digital takze treba CT1 analog NOVA digital jakou mate zkusenost ? Hlavne moznost timer narizeni ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Hybridní kartu, nebo jenom dvb?
    Od mark-q v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2008, 05:33
  2. Ještě jednou: Jakou hybridní TV kartu PCI?
    Od dubak_oldd v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-07-2007, 18:07
  3. Jakou hybridní kartu?
    Od RaGeBbit v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 17-11-2006, 22:50
  4. proc ne hybridni kartu?
    Od jdobry v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 25-10-2006, 09:28
  5. Jakou koupit levnou PCI Hybridni kartu?
    Od Praetorian v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 22:05