Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: ffDshow už funguje ???

  1. #1
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Už konečně funguje s MPEG-1(2), XVID ???, nebo stale prd ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Problémy s XviD už nejsou, alespoň já jsem je nezaznamenal. MPEG-1/2 zatim nefunguje Ale na www.sourceforge.net se dá stáhnout celkem dobrej GPL MPEG-1/2 decoder, dlaší opensource MPEG decoder je od Gabesta (v MPC i jako DS). Vlastní MPEG dekodery mají taky VLC a MPlayer, takže možnost přehrávat zdarma DVD tu je, pokud ti šlo o tohle.
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Nešlo mě o vlastní decoder, ale o fungování s decoderem v systému, ještě v žádný verzi se mě nestalo že by to šlo.
    Chci přidat šum, deblokování atd. (digi prasárny z bolševický TV)
    Deinterlace, to taky nefunguje, no já nevím jediný co fachá je MJPEG.(omezeně)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Myslíš jako přidat ho do grafu nebo jak? Pokud použíješ ffdshow jako dekoder, tak tim zaplácneš dvě mouchy jednou ranou. MPEG ale dekóduje blbě, je to tam dokonce vysloveně napsaný, že to nefunguje správně.
    Co se týká deinterlace, tak ten mi funguje. Interní i filtry z DScaleru.
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Takže šum do MPEG-2(1) si nepřidám protože to nefunguje ? Tak ?
    Je mi fuk jak to přehrát, nejde mě nic, jde ti soubor MPEG-2(1) nějak přehrát (s něčím) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Podle mě by to mělo jít pomocí MV2Playeru. Použiješ nějaký systémový filtr pro MPEG-2 a FFDShow v RAW módu - jako přídavný efektový filtr. Někdy mi to fungovalo, někdy ne. Až budu mít trochu víc času, tak to vyzkoušim. Současná verze FFDShow si s MPEG-1/2 neporadí. Snad se to brzo opraví, vyšla nová verze ffmpegu, kterej myslim slouží jako základ pro FFDShow. Zajímavý ale je, že i starej FFMPEG neměl s MPEGem problémy (komprimoace i dekódování).
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    No mám sbírku přehrávačů ale MV2player zrovna né, no budu to zkoušet ale nadšený z toho nejsem, dík za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Jinak tady je diskuze na www.doom9.org týkající se vývoje FFDShow. Pokud máš několik volných hodin můžeš jí pročíst
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-12-2010, 18:04
  2. jak funguje Sony DAVDZ560
    Od kus v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-01-2009, 08:45
  3. Funguje Premiere CS3 na Windows64-bit?
    Od milano_tvf v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-03-2008, 16:22
  4. LCD televize s tunerem z USA- funguje???
    Od vlcekone v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 03-03-2008, 13:36
  5. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-01-2008, 10:56