Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Packard Bell EHR2080 DVD rekordér s 80GB HDD - zkušenosti

krutas_tvf (1)|10.1.2006 09:42
Všimli jste si, že electroworld nabízí za super peníze [color=green]7990,-[/color] DVD rekordér s 80GB HDD [color=red]Packard Bell EHR2080[/color]. Máte s ním nějaké praktické zkušenosti?

Packardbell.com sice nabízí relativně velkou technickou podporu (podrobný tech. popis, manuály, firmware apod.), ale není nad praktickou zkušenost.

Zároveň bych se rád optal uživatelů DVD rekordérů s HDD, zda tyto stroje umožňují na HDD nahrát již přepálený film z DVD a ten pak zkopírovat/přehrát z HDD na nové DVD-R?
Pitomec (10211)|10.1.2006 15:18
No úplná pecka - rekordér (resp. značka) o kterým tady nikdo nikdy neslyšel, navíc s tím, že pálí pouze na DVD+R/RW (ta zmínka v letáku o DVD-R/RW se týká pouze přehrávání - je to tam blbě napsaný). Až to klekne, tak jsem zvědavaj, kdo s tím co udělá 9-)
clive (22)|6.2.2006 12:28
mam ho doma na testovani....
Vypada fakt pekne.
Prehrava a nahrava podle me excelentne s externiho zdroje (DVB-T)
nahrava jen na DVD+R/RW
prehrava bez problemu DivX,MP3, Jpeg
Ovladac musi mirit primo na pristroj (jako Thomson..)
Menu - šílenost..
Editace - hruza ale da se to nejak premluvit a da se..
Navod - hola silenost, ale da se tam neco precist a lehce pomuze. EN verze
Nefunguje uplne jako videorekorder nebo sony Hx-710
Ukazuje bud obsah HDD nebo DVD a pak TV. jedno nebo druhy.
negunguje to ze v pozadi hraje tv a ty koukas co mas na HDD.
Co se mi libi je nahravani ktery se da stiskama REC automaticka ukoncit po 30, 60, 120-ti minutach.. kdyz chci jen donahrat konec kdyz se mi chce spat.
tuner nemam napojenej vubec na antenu tak nevim.

ve spojeni s PC (ktere je taky diky USB vstupu mozne..) je to docela dobrej stroj, protoze je potreba editovat radsi v PC (reklamy atd)

Ale asi plati to ze znacka je znacka a kdyz clovek do tohodle nedela a nezna jak to funguje alespon naznakove menu atd tak se v tomhle rekorderu ztrati ani nevi. Jestlize to clovek chce jen jako nahradu za VHS a nevenuje se pc a elektronice tak bych doporucil znacky jako je Panasonic nebo Sony.

Tolik muj osobni nazor.
Geri (4)|21.5.2006 15:31
Packarda EHR2080 mám doma skoro týden a naprostá spokojenost. Nahrávka z VHS je podstatně kvalitnější než originál. Nahrává i na DVD -RW (4x) pokud jsem použil starší -RW 1 rychlostní tak jej nebral. Jak může napsat někdo že o značce Packard nikdy neslyšel. Vždyť ta firma vyrábí z elektroniky skoro všechno .
http://www.packardbell.no/products/
Já jsem nadmíru spojen a za cenu 5.499,- Kč s 80 GB HDD nic lepšího nekoupíte. :-!!! \/
clive (22)|25.5.2006 09:35
[quote=Geri]Packarda EHR2080 mám doma skoro týden a naprostá spokojenost. Nahrávka z VHS je podstatně kvalitnější než originál. Nahrává i na DVD -RW (4x) pokud jsem použil starší -RW 1 rychlostní tak jej nebral. Jak může napsat někdo že o značce Packard nikdy neslyšel. Vždyť ta firma vyrábí z elektroniky skoro všechno .
http://www.packardbell.no/products/
Já jsem nadmíru spojen a za cenu 5.499,- Kč s 80 GB HDD nic lepšího nekoupíte. :-!!! \/[/quote]

za tu cenu je to uz docela supr vec, ale v pruhonicich maj treba Sony RDR Hx-510 taky s 80GB za 9990,- je to sice jednou tolik, ale...
Jinak u toho bella bylo super ze mi DivX posilal nekodovanej tak jsem si mohl v klidu co jsem potreboval nahrat na DVD do HX-710.
Ted mam panasonic prehravac a mam smulu.... posila to kodovany...