Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: WINFAST TV2000XP Expert-zkuk CT+NOVA+PRIMA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    38

    Zdravím,rád by jsem poprosil někoho kdo má tuto kartu a sdělení,jak mám aktivovat zvuk u pořadů ČT1+2,NOVA,PRIMA.Když dám adaptivní vyhledávání programů,tak mi to najde vše i se zvukem kromě těchto programů.Když dám změnu zvukové normy PAL B,PAL D nebo PAL B/D tak se nic neděje a zvuk prostě nejde,jen to škrčí.Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    mersa -zvol v Area normu: Poland (PAL B/D) a TV soure : Antenna (přepokládám příjem z antény? Neuvádíš to!)
    Tp víš, Korejkci v tom maj zmatek... Nalad programy a potvrd to. Pak přepínej programi a klávesou A (bez Ctrl, jen samotnou klávesou A) přepínáš normu. Pak projistotu zavři aplikaci PVR, at si nastavení zapamatuje.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 01_102.png 
Zobrazení: 451 
Velikost: 31.0 KB 
ID: 493   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 01_102.png 
Zobrazení: 436 
Velikost: 31.0 KB 
ID: 629  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    38

    Díky moc už mi to jede,jen jsem přepínal klávesou A ty zvuk.normy a po ukončení jsem zavřel aplikaci a vše vč.naladěných programů se ztratilo.Nevíš prosím jak to uložit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Použít verzi PVR 3.0.10.20, nebo 3.0.10.10
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    mersa neuložil (nezaškrtnul) jsi nejspíš stanice ve čtverečku vedle srdíčka (detekvané CH (kanály)), po naladění stanic?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    38

    Jestli myslíš ty fajfky v seznamu naladěných stanic,tak ty jsem nechal zaškrtnuté.Potom jsem přepínal stanice a písmenem"A" jsem měnil zvukové normy.Všechno šlapalo perfektně,ale jen do doby,kdy jsem zavřel aplikaci.Po opětovném otevření aplikace veškeré naladěné programy zmizely.Ach jo....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    38

    Ivo Mašek:Nainstaloval jsem Multimedia software pack ver.4.9 co jsem dostal k té TV kartě.Vše je pěkně v češtině.Měl by jsem nainstalovat nějaké nové ovladače?To co jsem nainstaloval je špatné?Vždyť je to od výrobce karty Leadteku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    mersa no ale zavřel jsi doufám dialogové okno pro ladění taky fajfkou (nahrazuje potvrzení OK, nechápu, proč dnes každej soft musí vypadat modně-modře a Macintošsky..., namísto dodržrní standart Windows, tedy zkratrek a popis a příkazy hlášek?!!!...) a ne křížkem?!

    Ivo Mašek -to s tím: Poland (PAL B/D) posílej dál! Alespon to platilo pro většinu verzí PVR a příjmem z antény!!! Roky to s kamošama v okolí používáme, přišel jsem na to po nekonečných útrapách já, stejně jako na ten špatnej zvuk o kterém jsem psal i do Koree výrobci a což ale odmítali a nakonec (žeby jen ze špatného svědmí tedy???...) vydali Experta revizi B, kde to řešli. Ale už se neomluvili, hovada, přitom ze mě dělali hluchého blbce! že je to jen můj subjektivní dojem a pod...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    38

    Samozřejmě,že jsem potvrdil fajfkou.Teď jsem to celé naladil znovu a bohužel to samé.Jde to jen po naladění a po zavření aplikace se to celé kompletně rozladí.To stejné dělá i když přepnu výstupní zdroj.Já fakt nevím co s tím.Help pleaseeee.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Použít verzi PVR 3.0.10.20, nebo 3.0.10.10
    Tohle je také v češtině.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Citace Původně odesláno od ODSakEda

    Ivo Mašek -to s tím: Poland (PAL B/D) posílej dál! Alespon to platilo pro většinu verzí PVR a příjmem z antény!!! Roky to s kamošama v okolí používáme, přišel jsem na to po nekonečných útrapách já, stejně jako na ten špatnej zvuk o kterém jsem psal i do Koree výrobci a což ale odmítali a nakonec (žeby jen ze špatného svědmí tedy???...) vydali Experta revizi B, kde to řešli. Ale už se neomluvili, hovada, přitom ze mě dělali hluchého blbce! že je to jen můj subjektivní dojem a pod...
    No je otázka, zda třeba u mě, u německých hranic bude ta "Poland" verze fungovat. Ono se to nedá takto paušalizovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    38

    Mohl by jsem se zeptat,odkud se to dá stáhnout? Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Aplikace i odinstalační utilita je na mém webu:
    http://masek.ic.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    mersa -Používám driver (ovladač) WDM: 5.13.1.1309 a aplikaci PVR: 3,0,9,33! Novší mi dělaly problémy!... Vše funguje jak má! Prvně vše odebrat i WDM a začít instalovat od WDM -jeví se to jako 3 HardWéry! Zdrženlivost při potvrzování! Pak instalovat aplikaci PVR
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    38

    Už to funguje jak má.Je to sice v angličtině ale funkční.Pomohly ty starší ovladače a PVR.Stáhl jsem si do toho i češtinu,ale hádalo se to spolu,takže jedu anglicky ale jedu!!!!Moc vám oběma děkuji za to,že jste mi pomohli.Ještě jednou moc děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WinFast TV2000XP Expert - teletext
    Od Franta v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 21:46
  2. Winfast tv2000xp expert
    Od agregatos v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-02-2007, 20:05
  3. WinFast TV2000XP Expert + kabelovka od UPC
    Od Nyny v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 13-02-2006, 08:26
  4. :-!!! TELETEXT WinFast TV2000XP Expert
    Od gage v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-08-2004, 00:08
  5. WinFast TV2000XP Expert
    Od belzebub v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-04-2004, 10:03