Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Leadtek WinFast TV200XP Expert - nejde obraz

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    10

    Cely den se pokousim rozchodit tuto kartu....stare ovladace i soft....odinstal....Vami doporucene ovladace a soft, pote reinstall systemu. Nic nepomaha, jde pouze zvuk a na obrazovce cerno. Uz nevim co s tim . Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Použij ovladače z serveru www.levi.cz
    Verze 4.11.24. / Leadtek: 5.13.1.3307
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    10

    Nepomohlo bohuzel
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Nemáš v mašině nějaký CodekPack? Nebo něco podobného? To musí pryč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    10

    Nemam...odinstaloval jsem snad uplne vse.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Nechci strašit. Ale je vás už hodně:
    www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=6485
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    10

    Takze reklamovat? ......jeste jeden dotaz....ktery tuner by jste mi doporucil pro sledovani televize a nahravani filmu....nejaky s dalkovym ovladacem a relativne bezproblemovym provozem. I externi. Dik Dan
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Bezproblémový je právě ten TV2000XP-Expert. Potom něco od firmy Hauppauge. Ale to se poohlédni po netu. (na ten Hauppauge)
    Hlavně ne hybridy. (analog + digital)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    10

    Tak jsem kartu i s prislusenstvim zabalil a posilam dnes k reklamaci. Jsem zvedav jak to dopadne. Jinak jsem se podle Vasi rady mrknul na doporucene karty Hauppauge. Co treba tato?:HAUPPAUGE Win TV PCI,PCI-karta,TV/FM tuner,Stereo,TText,RC (www.kasa.cz). Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Pokud já vím, tak Hauppage měly vynykající modely PVR150, PVR250. Mám dojem, že jeden podobný je na prodej ve zdejším bazaru. Prodává ho nick "kopyto" a od něj to mohu vřele doporučit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    10

    Ok, pockam nejdrive co se bude dit s tou reklamaci. Kazdopadne dekuju za rady Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    18

    Zdravím všechy.
    Taky už několik dní řeším to, že mi karta Leadtek TV2000 XP přestala z ničehož nic fungovat. Zkusil jsem ovladače nejnovější i nejstarší a nic. Program WinFAST pří spuštění vrátí chybu: "Cannot find any video capture device. FF06107D&REV_11" Přitom ovladače mám naistalované, bez konfliktu IRQ. Když se pokusím dat volbu setting - uvidím vybraný capture Device: WinFast TV2000 XP WDM Video Capture. Nekde na googlu jsem našel že se jedná o nějaká problém s VENDOR_ID. Nevíte někdo co s tím??

    Ahoj Cendak

    PS: Jo mám WinXP
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Reinstal OS. U vás, co najednou přestala fungovat tv karta (je vás tu více), je to jediná možnost.
    A do budoucna pozor na automatický update.
    A použít aplikaci 3.0.10.20, nebo 3.0.10.10
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    18

    Ahoj lidi, taky mi to z ničehož nic přestalo fungovat, zkusil jsem všechny možné ovladače. §!Nakonec jsem tu našel příspěvky od Míry, který píše o změně id hardwaru FF606107D misto očekávaného 6606107D. A nakonec se mi podařilo vygooglovat jedno fórum, kterém někdo píše o patchi, který kartě navrátí původní id. Musí se sputit v nativním DOSU úpres DOs4GW, ale to tam je napsané v readme.txt

    http://www.rit.edu/~maw8091/fix_TV2000.zip

    Tak hodně stěstí.[/url]
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    A co vám to id přepisuje? To přece není samo sebou. Co na těch mašinách vyvádíte?
    Cendak, jseš totiž dalším v pořadí během jednoho týdne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WinFast TV200XP Expert
    Od datcom v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 26-01-2008, 13:49
  2. Nejde nainstalovat Leadtek WinFast TV2000 XP Expert
    Od Paia.st v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-07-2007, 06:35
  3. Leadtek WinFast TV200XP Expert
    Od mir77 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-01-2006, 18:36
  4. winfast tv200xp expert-nejde zvuk
    Od mišo v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2005, 11:07
  5. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 19:56