Potreboval bych zmenit four cc kod v avi videu aby slo dekodovat pres divx5.1.1 dekoder.Zakodovano je pres vp62(vyborny kodek) a zda se mi ze divx dekoder ma lepsi funkce.
Dekuji vsem za pomoc
Potreboval bych zmenit four cc kod v avi videu aby slo dekodovat pres divx5.1.1 dekoder.Zakodovano je pres vp62(vyborny kodek) a zda se mi ze divx dekoder ma lepsi funkce.
Dekuji vsem za pomoc
A myslíš si že ti to bude hrát ???
Já si to nemyslím ...
To jeste nevim jestli to pujde,ale myslim si,ze vychazi stejne z mpeg4.Libi se mi,ze divx umi generovat do filmu sum,ktery zamaskuje obcasne ctverecky a pod. a cele se to rozjasni(musi toho sumu byt tak akorat).Vim,ze to jde i pres ffdshow,ale to se mi moc nelibi a neni to tak jednoduche jako pouzit divx dekoder.
No to je tedy naprosto dokonalé: Navrhuji zavést novou rubriku nazvanou SUBJEKTIVNÍ DOJMY UŽIVATELE! Vy dva s Bullbackem by jste tam mohli být moderátory... Servus!
STD: U takových mazanic jako je MPEG-4 globálně musíš dát na dojmy protože jinak není (nemůže být) vůbec o čem řeč.
Jinak jesli si někdy zkoušek kodek Intel Indeo 5 tak víš že tenhle kodek má šum nevolitelně v sobně, proč asi ?
Když někdo udělá čuňárnu a chválí si to svoje veledílo tím že to umí a že použil výborný Xvid, tak toho považuju za prda narozdíl od toho kdo ví že dělá prasečinu a chce to alespoň zlepšit jak se dá.
PWPC: na co šum?![]()
Příště, až budeš dělat například v DivXu, tak u snímků, který to zakóduje špatně nastav vyšší datový tok!!!!!!!!!! \/
program se přímo jmenuje Four CC changer, zkratku to má myslím AVI4CC nebo tak nějak (už jsem přece jen starší pán a jsem rád, když udržím svěrače, natož myšlenku).
Dá se to najít i tady na TVFreak-u v downloadu, nebo je to součástí i nějakého balíku kodeků.
Wj
fourcc changer je i u instalace XviDu
Vyšší tok nemá u DivX smysl protože DivX koskatí i 10 000kbpsPůvodně odesláno od kirk
![]()
![]()
![]()
Ook, dost bolo reci: DivX nepouzivam, ale urob toto - zober si nejake video, preved ho do MPEG-4 cez XviD 1.0.1, Unrestricted Profile: 10Mb/s, Custom Matrix: Didee's 6of9, alebo FOX Home Entertainment, fixed quant: 2, ostatne nastavenia necham na teba, uploadni niekde original a vysledok a ukaz nam, kde su tie kocky...Původně odesláno od Bullback
Začátečník: Kostky tam budou, u XVidu to bude trochu lepší než u DivX, XVid je na 10 000 o mnoho lepší než DivX ale koskatět bude víc než MPEG-2 MainConcept.
ještě:
Jesli nedáš encodování MPEG a necháš tam H246 nebo jak to tam je tak z toho vznikne blikající prasniceostatne nastavenia necham na teba![]()
![]()
Bullback: "Jesli nedáš encodování MPEG a necháš tam H246 nebo jak to tam je tak z toho vznikne blikající prasnice "
Ty musíš být někde trvale vystaven přímému slunečnímu záření, tvoje příspěvky snad ani nejsou jinak vysvětlitelný?!?!?!?![]()
![]()
Střihač: Když se něčemu divíš tak napiš čemu \/
uz by pomalu stalo za to vydat "sebrane antikompresni hlasky" by Bullbacknebo prejmenovat tuhle diskuzi na bullback arena
![]()