Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Adobe Premiere

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Falcon
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    46

    Zdravim . Zachytavam video z mono kamery pomoci jen jednoho kanalu . Jde udelat nejak jiz pri capture z toho mono zvuk ? dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Citace Původně odesláno od Falcon
    Zdravim . Zachytavam video z mono kamery pomoci jen jednoho kanalu . Jde udelat nejak jiz pri capture z toho mono zvuk ? dik
    A on ten mono není zvuk, nebo jak ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Falcon
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    46

    To mas samozrejme pravdu , ale zachytavaci karta ma vstup na dva cinche . Levy a pravy . Ja mam bohuzel zapojen jen pravy a do Adobe mi tim padem leze sterezvuk s jednim kanalem ... Samozrejme muzu udelat rozdvojku , ale nemam u sebeb konektory .... . Jedna se mi tedy o to zda muzu pri capture mu rict je to mono zvuk se zvukem v levem kanale .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Falcon
    V PremierePro to funguje asi následovně :
    V okně Capture si nastav záložku Settings/Capture Settings/Edit - otevře se okno Project Settings - Default Sequence/Master - vyber mono !
    Až to načteš do okna Project, tak než to hodíš na Timeline, tak pravým myšákem na začátek zvukové stopy - vyber add Tracks a po rozbalení okna udělej následující : viz obrázek !
    Natáhni z okna Project na Timeline a nezapomeň dát zvuk do té nově vytvořené mono stopy

    P.S. A nebo založ příště nový projekt jako mono a všechny zvukový stopy mono pak zůstanou
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele batis
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    52

    Ako nastaviť, aby: 1. po pridaní prechodu medzi klipy sa automaticky prelínal aj zvuk. 2. po vyhodení scény sa scény nasledujúce pripojili k predchádzajúcim 3. dostať prechody HFX 5 do Premiere (hlási chybu Classes 5 nenašiel). Vďaka za odpovede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    batis

    Vpadneš sem do cizího vlákna a ptáš se přitom na něco jinýho ! OK !
    1. Jde napsat script, ale to je na dlouhý povídání a použij radši Audio Transitions/Crossfade
    2.Tlačítko Snap v okně Timeline
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Modena:
    On sem nevpad. Já pouze spojil temata. Protože název threadu je: AdobePremiere. A on chce "pomůcky v AdobePremiere".
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Ivo Mašek
    Však jsem ho seřval jen preventivně - ále nespravedlivě - hluboká omluva na Slovensko - kdo by si to pomyslel, že tu mods bude dělat "pořádek" . . .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele lada
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    196

    batis
    ad 3: pokud jsem to zkoušel tak HFX 5 fungovali jen v APPro1 a ne v APPro1.5.
    Možná jsem někde udělal chybu, raději si to ještě ověř.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    lada
    Fungujou HFX 4.6 i 5.0 !
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele batis
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    52

    Tiež som bol surprise, že ma to hodilo do rozbehnutej diskusie. To len Modena porušil autoroské práva a privlastnil si cudzí citát . Ale odpúšťam mu. S tými prechodami fakt neviem. Ešte sa s tým skúsim pohrať. Chcem prejsť z Pinnacle Studia na niečo profi ale hlavne komfortnejšie. Aj som si kúpil book výukovy kurz pre Adobe Premiere, ale po hlave mi stále lozi Vegas. No nič, uvidíme. Štastný nový rok. Majte sa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    batis
    Hmm . . . Jestli hledáš komfort, zůstaň u Pinnacle - kdyby to nebyl takovej shit padavej a navíc dóóóst náročnej na výkon PC, byl by to nejblbuvzdornější a nejkomfortnější program (možná i graf.nejhezčí), co znám ! Jeho možnosti jsou ale těžce out oproti Adobe i SONY Vegas !
    PremierePro není ani jednoduchý, ani intuitivní soft a dobře se v něm naučit a zorientovat se, netrvá týden ! Ten bindel softů na videotvorbu, co nabízí Adobe má své opodstatnění - Audition, PremierePro, Encore, After Effects - a patří tam rozhodně i Photoshop CS ! Jakmile s tímhle balíkem někdo umí, nemá žádný mantinel v kreativitě a o tomhle se může ostatním střihovým softům jen zdát ! Podotýkám - osobně neznám nikoho, kdo by tímhle vším na 100% vládl a to včetně pána, co pro Syntex (subdealer Adobe v CZ) vytváří výuková DVD za nemalý peníz !
    Jestli se nechceš moc učit a nemáš na to ani moc času, jdi radši do Vegasu+DVD Architect, jestli chceš řeholi, vítám Tě v klubu !

    P.S. Jinak jsi hodný - děkuji Ti za odpuštění . . .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele batis
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    52

    Po úpornom snažení sa mi nedarí dostať prechody HFX do Adobe Premiere. Robil som to podľa návodu a stále mi hlási hlášku HFX5classes.dll nenalezen. Ak to skopírujem do zložky plugin (adobe premiere pro) síce už nehlási tento súbor ale nejakú inú blbosť. Robím niečo zle?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Podstatné je, jestli jsi to kopíroval do APP/Plug-ins/en_US - jinak to tam nedostaneš !
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 18:15
  2. Adobe Premiere CS3
    Od dalizije v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-07-2008, 18:20
  3. Adobe Premiere Pro
    Od Pavlicek v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-02-2006, 19:13
  4. Adobe Premiere
    Od Pavlicek v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 08:54