Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Leadtek WinFast TV200XP Expert

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    29

    Měl sem tu nějaký problémy s počítačem, po výměně základní desky a reinstalování všech možnejch ovladačů se mi to podařilo zprovoznit, ale obraz je brutálně modrej... s hnusnejma červenejma flekama... znáte někdo řešení?
    jo.. mám WinFast PVR verze 3.0.10.55
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Jakých všemožných ovladačů??
    Pouze jedna aplikace a jeden driver. Toť vše. Doufám, že jsi něco nemíchal dohromady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Jakých všemožných ovladačů??
    Pouze jedna aplikace a jeden driver. Toť vše. Doufám, že jsi něco nemíchal dohromady.
    jo.. měl sem problémy se zvukem a se zapojenim karty.. prostě panika... de mi momentálně obraz a zvuk, jen obraz je rozhozenej.. do modra s kontrastníma červenejma flekama... je rozhozenej jeslti víš, jak to myslim... poslal bych screen, ale na tátovo PC mi to nějak nechce típnout screen toho vstupu, takže asi ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Ze stránek www.levi.cz/soubor.php?kod=CBH2010&typ=sw si stáhni aplikaci 5.06.01, což je Leadtek verze 3.0.10.20
    K tomu příslušný driver. Než to nainstaluješ, odinstaluj stávající ovladače uninstalem, který najdeš na firemním webu Leadtek, nebo na mém webu.

    Tu verzi 3.0.10.20 doporučují i na serveru Tv-cards.com. Takže ta poslední x.x.xx.55 je asi opravdu špatná a je otázka času, kdy vyjde oprava.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    po té výměně MoBo jsi udělal novou instalaci systému? nebo jenom naflákal ovladače?
    pokud měníš desku, doporučuje se znova nainstalovat OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    29

    jj.. vim.. ale ne.. nedělal sem to... byl to v podstatě akorát přechod z VIA KT266 na VIA KT880... už sem to měl vyzkoušený.. systém to řpežije bez újmy... Rozhodně by mě tatík zabil, kdybych mu formátnul disk se všema datama potom, co mu to celý vyhořelo
    Dneska vyzkoušim to, co psal Ivo Mašek... Pak dám vědět...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Doufám, že na tom PC nejsou nějaké CodekPacky a podobně. Ono pak velmi snadno dochází ke konfliktu zařízení.
    Jinak o tom přehození MB na jiný MB se nedávno psalo v sekci Problémy s PC ..., a není to tak jednoduché a jasné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    to jo, sranda to není. i přechod z Via na Via dělá problémy...

    na ty codecpacky mrkni. ty dělaj opravdu bordel. nejlepší je používat ffdshow, ten umí vše a nezasere OS
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    29

    oki... tak sem tam hodil starší verzi toho Winfast PVR a vše je už ok
    a btw, tenhle přechod je vpoho... z DFI AD70-SC na ASUS A7V880.. mám to vyzkoušený... nejdřív muj PC když táta dostal starý komponenty a potom, když tátovi ty starý vyhořely
    horší ale je, že mu tam zůstal THunderbird 1 GHz, kterej moc nezvládá takhle nahrávat z TV, takže ta práce byla asi na nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    na duronu 1GHz jsem zachytával do MPEG2 v pohodě, plnej PAL. ale teď teda nevim co to bylo za jadro, možná taky t-bird
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    29

    no.. když tam nastavim bez jakýhokoliv jinýho nastavování Optimal Quality nebo Good Quality, tak se to seká.. ten proc prostě nestíhá.. když tam měl axp2400+, tak to bylo vpoho.. no... ještě nevim, co tam s nim.. už to moc nepoužívá, koupil si rekordér, tak uvidim... kdyžtak mu někde seženu nějakej starší enbo se podívám po nějakym levnym sempronu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    1

    nejde mě naladit TV Prima na kabel. TV ani když zadám frekvenci a jemě doladuji muže mi někdro poradit co s tím . Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. WinFast TV200XP Expert
    Od datcom v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 26-01-2008, 13:49
  2. Leadtek Winfast expert - zachytávání
    Od dostas v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-02-2006, 17:15
  3. Leadtek WinFast TV200XP Expert - nejde obraz
    Od dvitner v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 02-02-2006, 09:14
  4. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-02-2005, 17:14
  5. winfast tv200xp expert-nejde zvuk
    Od mišo v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2005, 11:07