Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: AverMedia a Pinnacle???

  1. #1

    Fur Fur je offline
    Nováček Avatar uživatele Fur
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    27

    Prosím o radu a názor na následující:

    Mám na zkoušku kartu od firmy AverMedia a vzhledem k tomu, že bydlím v Poděbradech, chytám bezproblémově jen 25. kanál. Je, vzhledem ke vzdálenosti od vysílače, tou nejvhodnější volbou, nebo byste doporučovali nějakou jinou s vyšší citlivostí? Mám totiž problém s tím, že se obraz čas od času na nějakou dobu "rozčtverečkuje" a pokud ho pak zachytávám, není to jen nekoukatelné, ale ani si s tím Pinnacle, ve kterém si pak vytvářím dévédéčko, neumí - už při detekci scén - poradit.

    A s tím je spojená i druhá otázka: Neexistuje nějaký prográmek, ketrý by uměl tento "rozhozený" obraz opravit?

    Také mě překvapuje, že si Pinnacle bez problémů - a hlavně rychle -poradí s DV, kde bitrate je na 6000 a nahrávky z Averu z Novy a Primy s tím hrůzným bitratem přepočítává věčnost Slušnou rychlost to má jen při ubohém bitratu z ČT. Je Pinnacle dobrou volbou? Nebo je problém právě v Averu?

    Móóóc díky za každou, byť sebemenší, poznámku!!! [color=darkblue][/color]
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Atkins
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    463

    Ani Pinacle ani Aver. Aver ma opravdu malo citlivy tuner - take jsem jej chvili vlastnil. Patrne bych doporucil neco externiho s USB portem- napr. DEC2000t nebo podobneho - se sw od Technotrendu. Ku vystrihani pouzivam PVACut
    a pro odstraneni prip. chyb, synchro. a nasl. demux PVAStrumento. Jsou to velice zname programy pro DVB-S. Ku authoringu pouzivam DVD-Maestro. Je to jen nazor - jsou zde lide [neni jich mnoho], kteri jsou s Averem spokojeni - Ja mam v soucasnosti TechnoTrend PC-line premium a jsem spokojen - jen ten nizky datovy tok, to je bida ale s tim patrne nikdo nehne - ono, "narvat" do jednoho "muxu" 5 stanic a nejaka radia a jeste se chlubit, jak je to "super" - to je opravdy tryzna...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    k1d k1d je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    44

    ja bych doporucil AirStar (verze SkyStar na vysilani DVB-T). Jinak na opravu chyb jak uz rikal Atkins PVAstrumento, ale pocitej s tim ze u kazdyho rozctvereckovani ti bude chybet cca 0,5-1s...takze pokud ti to vypadava nejak casteji, tak je to na zalohovani na dvd imho dost nepouzotelny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Fur Fur je offline
    Nováček Avatar uživatele Fur
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    27

    Zatím moc díky - budu zkoušet. Přesto se ale zeptám - proč externí? Mají všeobecně větší citlivost? (Už pomalu ty úesbéčka nemám kam strkat ) Nebo by se něco vhodného našlo i mezi interními?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Atkins
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    463

    TechnoTrend PC-line premium nebo vyse zmineny AirStar jsou PCI karty. Obecne se da rici, ze externi zarizeni maji citlivejsi tuner...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    k1d k1d je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    44

    Airstar je k dostani i v USB verzi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Fur Fur je offline
    Nováček Avatar uživatele Fur
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    27

    Tak ještě nemám novou kartu a potřeboval jsem něco stáhnout z VHS a musel k tomu použít Aver. Výsledek? Děs a hrůza ať jsem to snímal přímo z jejich softu nebo přes už zmíněný Pinnacle (se kterým jsem při analogu Hercules dosahoval výborných výsledků při zachytávání). Z Averu se to při rychlejších pohybech rozřádkovalo a z Pinnaclu to bylo rozmazaný jak z osmimilimetrového filmu. Nastavení se zdá být v pořádku...
    Je možné, že je Aver i po této stránce tak strašný? Máte s tím někdo zkušenosti? Zlatej Hercules...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Měl jsem analogovýho AVERA asi před 3 roky, rádio chraptělo, obraz TV byl silně narušený.

    Na dvorku sem jí rozšlapal a smetený bordel sem zakopal 4 mety pod zem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    Fur Fur je offline
    Nováček Avatar uživatele Fur
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    27

    Takže Aver pro DVB-T asi nebude o moc lepší... :-&
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. AverMedia Go 007
    Od Tomy v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 15:19
  2. AVerMedia
    Od Jano v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-11-2004, 11:18
  3. Karta AVerMedia TV 203
    Od imported_torque v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-10-2004, 22:33