Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Winfast TV 2000 XP Expert - nejde zvuk

  1. #1

    Rad Rad je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    3

    Ahoj všichni. Mám tuto kartu už dost dlouho, takže ji už docela znám, aspoň jsem si to myslel. V minulých dnech jsem musel přeinstalovat celý počítač a teď nemohu zprovoznit zvuk na mé televizi a rádiu. Už jsem měl tento problém kdysi, ale nakonec to začalo fungovat. Ale teď to nejde a nejde. Zdá se mi, že má vše dobře nastavené, ale televize stále mlčí. Obraz je perfektní. Už jsem dokonce uvažoval, že bych si koupil nějakou jinou -?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840



    Nastav Line-In, nebo CD-In. To podle toho, kam máš zapojen audio kablík. Dole je adresa mého webu, kde je podrobný návod, mimo jiné i na ten zvuk.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    Rad Rad je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    3

    Ahoj Ivo. Problém je v tom, že já to tak mám nastavené a přesto mi zvuk nejde. Ale před přeinstalováním počítače mi všechno fungovalo normálně. Jinak mi zvuk na počítači taky funguje normálně (Audio, DVD player, hry apod.). Zkusím kartu ještě z počítače vyjmout, odinstalovat drivery a program, restartovat počítač, pka znovu vypnout, kartu vložit a přeinstalovat. Už mě fakt nic nenapadá. Jinak mám SB Audigy 2. Bude to nějaká ptákovina, ale dost mě to štve, mám 43 stanic velmi dobré obrazové kvality ale momentálně všechny bez zvuku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Ještě se mrkni do systray ma repráček. Klikni na něho a v tabulce nastavení zvuků si všimni, zda nemáš něco vypnuto, nebo příliš ztlumeno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Rad Rad je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    3

    Už jsem se díval a zkoušel prakticky všechno. Je to všechno OK, nic není vypnuté ani ztlumené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele hulme
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    28

    Prosím o radu . Na výše uvedeném mi nereaguje ovládání hlasitosti nas ovládacím panelu. Nebo vůbec v tomto programu. Graficky se úrověň mění, ale ve skutečnosti ne. Moc předem děkuji!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele hulme
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    28

    Za pomoci technické podpory z Lead Techu (asi Taiwan - neuměli moc anglicky) se mi zvuk podařilo zprovoznit . Poslali pak mailem schéma toho jak mám postupovat, datailně krok po kroku, takže jsem se dostal v mém PC do míst, kam jsem si zdaleka netroufl, tedy se začínám zdokonalovat v PC problematice, takže ten problém měl i své výhody .
    Led Tech tedy u mě velmi bodoval, stará se i o ty zákazníky, kteří jsou odborníky v jiných oborech a PC jim slouží jen jako prostředek relaxace a zábavy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Ten návod na zapojení audio systému je i na mých web. stránkách. Tuším, že zrovna toto je v souboru *pdf. Stačilo se jen podívat.

    Led Tech tedy u mě velmi bodoval, stará se i o ty zákazníky, kteří jsou odborníky v jiných oborech a PC jim slouží jen jako prostředek relaxace a zábavy.
    Ano, u Leadteka toto opravdu funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    1

    Stejný problém!
    Před přeinstalováním nové verze stažené z internetu (i ovladačů) vše fungovalo, poté zvuk v TV nejde (v části FM jde!), ať zkouším všechno možné?!
    Ostatní podobné programy jdou bez problémů (DScaler, Fly 2000 TV, ......)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    Chtěl jsem se zeptat.
    Právě jsem si nainstaloval TV kartu a na mém MB jsem našel jen CD in.
    V tomto vstupu mám CD mechaniku.
    Znamená to, že pokud mám jen CD in a budu ho používat pro TV kartu tak nemohu přehrávat hudbu z CD?
    Díval jsem se i na popis zapojení, ale o možnosti použití jak CD mechaniky TV karty jen s CD in na MB jsem tam nic nenašel

    Díky

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek

    Nastav Line-In, nebo CD-In. To podle toho, kam máš zapojen audio kablík. Dole je adresa mého webu, kde je podrobný návod, mimo jiné i na ten zvuk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Já jsem to měl také tak (jinak to nejde), a problém s CD/DVD jsem neměl. Data se z CD "přesouvala" po IDE kabelu. (jinou možnost ta data ani neměla)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    Díky Ivo vyzkouším a dám vědět jestli se zadařilo.

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Já jsem to měl také tak (jinak to nejde), a problém s CD/DVD jsem neměl. Data se z CD "přesouvala" po IDE kabelu. (jinou možnost ta data ani neměla)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    Tak zvuk už šlape, díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    3

    Ja mam jiny problem....funguje mi zvuk i ladeni jen se mi nepodarilo naladit zvuk u tri kanalu....CT1 CT2 a NOVA....skrci to jako kdyby to melo spatnej zvukovej kanal....mam to na B/D ale kdyz to prepnu tak se potentuje cely ladeni a nenajdu ty ostatni kanaly.... pls poradte
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Ten PAL_B/D (Czech PAL BD) je dobře. Nalaď si kanály, normálně všechno uzavři, tak, aby jsi mohl normálně provozovat tuner. A potom při přemačkavání jednotlivých tv pořadů, tam kde narazíš na ono šumění, tak tam zmáčkni na PC klávesnici "A". Hned by se ti měl objevit zvuk.
    ...a je to.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Winfast expert nejde zvuk
    Od Miran25 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 15-11-2008, 11:06
  2. Winfast 2000 XP Expert a dualni zvuk
    Od umbro v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 15:00
  3. TV 2000 Expert Zvuk nejde v 5+1
    Od Franta1 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-03-2005, 12:16
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 20:56
  5. Leadtec 2000 Expert + WinFast, nejde zvuk pri nahravani
    Od Fireboy v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-04-2004, 23:04