Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Winfast TV 2000 XP Expert - nejde zvuk

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    3

    jeeeeeezis diky ti mooooc zachranil si me.......................sem ti moc a moc zavazan
    H.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu občas Avatar uživatele gonsa
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    208

    Nedavno jsem prestavil PC vymenil jsem MB a VGA a jak jsem si nainstaloval vsechny ovladace a vyladil system tak jsem zjistil ze mi nejde zvuk u TV karty - tak jsem zkousel vymenit audio kablik ktery mam spojeny s TV kartou A MB - a porad nic, v programu win fast PVR mam vstup nastaven na AUX (na desce mam zapojen audio kablik na konektoru AUX).
    Ted jsem zde ale cetl ze problem muze delat i nova verze win fast PVR - tak to zkusim a jinak jeste zkusim postupy co ma IVO MASEK na svem webu.
    Jen se bojim ze tim jak jsem prestavoval PC tak mi odesel zvuk u TV karty...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    možná dementní dotaz: když jsi ten MFB měnil, udělal jsi čistou instalaci OS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu občas Avatar uživatele gonsa
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    208

    Citace Původně odesláno od DoomHammer
    možná dementní dotaz: když jsi ten MFB měnil, udělal jsi čistou instalaci OS?

    Jo udelal jsem uplne novou instalaci winu.
    Je to jediny problem ktery se po prestavbe PC obevil.
    A uz me docela stve - uz jsem si dokonce treba myslel ze jsem spatne zapojil audio kablik - tak sem ho radsi otocil a nic..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    ještě dementní dotaz: díval ses na mixér v OS? nemáš ten AUX náhodou ztlumený tam?

    a co zkusit do toho AUX připojit audio kablík CD mechaniky (odpojené od IDE kašandy, jenom napájené), a pustit audio CD? jestli náhodou není problém v tom AUX vstupu na desce.

    a co jiné volby audio u programu PVR? zkoušel jsi?
    a co zvuk u FM tuneru? taky nejde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu občas Avatar uživatele gonsa
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    208

    Ztlumene nic nemam ale jak rikas zkusim to pripojit k mechanice jestli mi ten aux na desce jede (ale fosna je nova tak snad jo) ,dik za tip - ale win XP prehravaji AUDIO CD z romky i bez kabliku, tak si budu muset nainstalovat WIN 98 at to poznam

    - mam verzi XP (tedy bez tuneru - takze to nemuzu vyzkouset a v jinem programu jsem to nezkousel bo z programem WIN FAST PVR jsem byl vzdy spokojen - no budu pres Vanoce zkouset - uvidim
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    ad cdrom a audio kabel - právě proto chci, abys odpojil IDE sběrnici od té mechaniky, abys ji donutil přehrávat přes audio kabel. ta mechanika ale musí mít tlačítko play a stop
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu občas Avatar uživatele gonsa
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    208

    Citace Původně odesláno od DoomHammer
    ta mechanika ale musí mít tlačítko play a stop
    No moje mechanika nema tlacitko play a stop - tak nevim
    ale ma MB ma takovou funkcicku ze prehraje AUDIO CD i bez zapnuteho systemu to znamena ze vlozim cd do mechaniky - pomoci tlacitka na klavesnici se prepnu do rezimu prehravani - nenajede mi bios,monitor budu mit vyply a kdyz uslysim zvuk - tak mam konektor na desce OK a kdyz ne tak jsem v ......

    zkusim to jak prijdu z prace a kdybych se nelepil tak beru kartu ke znamemu - a pokud u neho zvuk pujde tak si budu muset hrat poradne s nastavenim zvuku (i kdyz si myslim ze co se tyce nastaveni zvuku jsem uz zkusil i nemozne)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    tak tuhle vlastnost MoBo neznám, takže v tom ti neporadim. ale asi máš pravdu. záleží ze kterého vstupu si deska bere audio signál - jestli z analogového nebo přes IDE kabel.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Winfast expert nejde zvuk
    Od Miran25 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 15-11-2008, 10:06
  2. Winfast 2000 XP Expert a dualni zvuk
    Od umbro v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 14:00
  3. TV 2000 Expert Zvuk nejde v 5+1
    Od Franta1 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-03-2005, 11:16
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 19:56
  5. Leadtec 2000 Expert + WinFast, nejde zvuk pri nahravani
    Od Fireboy v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-04-2004, 22:04