jeeeeeezis diky ti mooooc zachranil si me.......................sem ti moc a moc zavazan
H.![]()
jeeeeeezis diky ti mooooc zachranil si me.......................sem ti moc a moc zavazan
H.![]()
Nedavno jsem prestavil PC vymenil jsem MB a VGA a jak jsem si nainstaloval vsechny ovladace a vyladil system tak jsem zjistil ze mi nejde zvuk u TV karty - tak jsem zkousel vymenit audio kablik ktery mam spojeny s TV kartou A MB - a porad nic, v programu win fast PVR mam vstup nastaven na AUX (na desce mam zapojen audio kablik na konektoru AUX).
Ted jsem zde ale cetl ze problem muze delat i nova verze win fast PVR - tak to zkusim a jinak jeste zkusim postupy co ma IVO MASEK na svem webu.
Jen se bojim ze tim jak jsem prestavoval PC tak mi odesel zvuk u TV karty...
možná dementní dotaz: když jsi ten MFB měnil, udělal jsi čistou instalaci OS?
Původně odesláno od DoomHammer
Jo udelal jsem uplne novou instalaci winu.
Je to jediny problem ktery se po prestavbe PC obevil.
A uz me docela stve - uz jsem si dokonce treba myslel ze jsem spatne zapojil audio kablik - tak sem ho radsi otocil a nic..
ještě dementní dotaz: díval ses na mixér v OS? nemáš ten AUX náhodou ztlumený tam?
a co zkusit do toho AUX připojit audio kablík CD mechaniky (odpojené od IDE kašandy, jenom napájené), a pustit audio CD? jestli náhodou není problém v tom AUX vstupu na desce.
a co jiné volby audio u programu PVR? zkoušel jsi?
a co zvuk u FM tuneru? taky nejde?
Ztlumene nic nemam ale jak rikas zkusim to pripojit k mechanice jestli mi ten aux na desce jede (ale fosna je nova tak snad jo) ,dik za tip - ale win XP prehravaji AUDIO CD z romky i bez kabliku, tak si budu muset nainstalovat WIN 98 at to poznam
- mam verzi XP (tedy bez tuneru - takze to nemuzu vyzkouset a v jinem programu jsem to nezkousel bo z programem WIN FAST PVR jsem byl vzdy spokojen - no budu pres Vanoce zkouset - uvidim
ad cdrom a audio kabel - právě proto chci, abys odpojil IDE sběrnici od té mechaniky, abys ji donutil přehrávat přes audio kabel. ta mechanika ale musí mít tlačítko play a stop![]()
No moje mechanika nema tlacitko play a stop - tak nevimPůvodně odesláno od DoomHammer
![]()
ale ma MB ma takovou funkcicku ze prehraje AUDIO CD i bez zapnuteho systemu to znamena ze vlozim cd do mechaniky - pomoci tlacitka na klavesnici se prepnu do rezimu prehravani - nenajede mi bios,monitor budu mit vyply a kdyz uslysim zvuk - tak mam konektor na desce OK a kdyz ne tak jsem v ......![]()
zkusim to jak prijdu z prace a kdybych se nelepil tak beru kartu ke znamemu - a pokud u neho zvuk pujde tak si budu muset hrat poradne s nastavenim zvuku (i kdyz si myslim ze co se tyce nastaveni zvuku jsem uz zkusil i nemozne)
tak tuhle vlastnost MoBo neznám, takže v tom ti neporadim. ale asi máš pravdu. záleží ze kterého vstupu si deska bere audio signál - jestli z analogového nebo přes IDE kabel.