Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Pinnacle PCTV 310i

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele jirkas
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    10

    Zdravim, mam problem se sledovanim poradu pomoci DVB-T. Po nekolika minutach dojde k sekani zvuku a po nejakem case zvuk prestane jit uplne. Pokud prepnu na jiny program a vratim se zpatky, tak je zase vsechno ok. Nicmene po nekolika minutach se probůpem objevi znovu. nevi nekdo, jak toto vyresit? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    jirkas
    1. Zkus napsat víc o železe
    2. Zkus napsat víc o OS a jak dlouho už ho používáš a zejména zda sis instaloval nějaký úžasný all-in-one balíčky kodeků
    3. Zkus napsat jak se chovají nahrávky
    atd. atd.
    Věštit z kávové ssedliny tady asi nikdo neumí...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele jirkas
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od exTNT
    jirkas
    1. Zkus napsat víc o železe
    2. Zkus napsat víc o OS a jak dlouho už ho používáš a zejména zda sis instaloval nějaký úžasný all-in-one balíčky kodeků
    3. Zkus napsat jak se chovají nahrávky
    atd. atd.
    Věštit z kávové ssedliny tady asi nikdo neumí...
    1. AMD Athlon 2500@3200, MB Asus A7N8XE, 512 MB RAM, grafika Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB

    2. XP, cca rok, Codec pack all in 1 (www.codecpack.com/)

    3. jinak jsem zadny problemy s prehravanim filmu apod. nemel
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    2. XP, cca rok, Codec pack all in 1
    To dej pryč.
    Ta karta je tuším hybrid, že? Analog ti šlape?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    jirkas
    Ty XP dávat pryč nemusíš , ale ten kokot pack zkus odinstalovat, to je obvykle zdroj všech potíží.
    Co HDD, není systémovej moc plnej a fragmentovanej? A zkus se taky podívat jestli Ti něco nežere moc systémovejch prostředků.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele jirkas
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    2. XP, cca rok, Codec pack all in 1
    To dej pryč.
    Ta karta je tuším hybrid, že? Analog ti šlape?
    To se lehko rekne, ale jak jednoduse se da Allin1 odinstalovat? Na jejich diskuznim foru jsem zadny navod nenasel. Jen jsem tam objevil jeden program, kterym lze povolit/zakazat jednotlive kodeky. Ale i pri zakazani vsech kodeku se chyba objevovala dal.

    Analog jsem vubec nezkousel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele jirkas
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od exTNT
    jirkas
    Ty XP dávat pryč nemusíš , ale ten kokot pack zkus odinstalovat, to je obvykle zdroj všech potíží.
    Co HDD, není systémovej moc plnej a fragmentovanej? A zkus se taky podívat jestli Ti něco nežere moc systémovejch prostředků.
    HDD je v pohode.
    Zkousel vypinat fw, antivir a nic. Ale objevil jsem jednu vec - kdyz v nastaveni MediaCentra povolim time shifting, tak se chyba uz neobjevuje. Sice se obraz nebo zvuk na chvilinku kousne, ale rozhodne se nedeje to, co driv. Ale vubec netusim, jakou to ma spolu souvislost. Myslel jsem, ze time shifting je jen pro nahravani, aby clovek nemusel cekat, az se cely porad nahraje a mohl se koukat rovnou, zatimco nahravani jeste pokracuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    @jirkas: Uninstall se v tomto případě = Format C: A budeš mít jistotu...

    Jinak Media Center = děsný požírač paměti RAM
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Já teda nevím, školy na to nemám, ale když to nedělá při timeshiftu, tak je to divný - princip timeshiftu je ten, že se na disk nahrává a zároveň se z toho nahranýho souboru o kus jinde čte, takže by to měl být náročnější proces, než samotný sledování. Jinými slovy cesta od TV karty ke grafický kartě je při timeshiftu delší o zastávku na HDD...
    Vcelku bych se připojil k doporučení StD - přeinstalovat XPčka včetně formátu disku. Nebo, pokud máš tu možnost, udělej si čistou instalaci XP na jiným disku a vyzkoušej to v ní - je to "neinvazivní" způsob, nic neriskuješ, nemusíš se trápit se zálohováním dat apod. a záložní instalace XP se vždycky hodí...
    A pokud chceš nahrávat, stejně se Ti další HDD bude hodit, pokud máš zatím jenom jeden.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele jirkas
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od exTNT
    Já teda nevím, školy na to nemám, ale když to nedělá při timeshiftu, tak je to divný
    Ja vim, taky me to dost prekvapilo. Navic jsem ani nic nenahraval, jen sledoval TV program, na coz by povoleni time shiftu nemelo mit zadny vliv ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Jinými slovy cesta od TV karty ke grafický kartě je při timeshiftu delší o zastávku na HDD...
    No právě. Hezky se to odfiltruje. Tam bude problém s tím "jeden kodek umí všechno".
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele jirkas
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Jinými slovy cesta od TV karty ke grafický kartě je při timeshiftu delší o zastávku na HDD...
    No právě. Hezky se to odfiltruje. Tam bude problém s tím "jeden kodek umí všechno".
    Nicmene jak "sikovne" ten pack odinstalovat, aniz by bylo potreba preinstalovat cely system?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Nelze kompletně odinstalovat. Vždy něco zůstane v registrech dat. Reinstalu se nevyhneš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    @Jirkas: ...nejsi rozhodně první, ani poslední, komu se ta karta a jim podobné takto chová (viz Pinnaclesys.forum), ale jeden zásadní dotaz: Podporuje tvůj motherboard standard PCI 2.3?? Viz
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=
    a už jsem to psal i jinde. Stojí to (už dokonce) i v českém manuálu od Exacu (pdf) - kapitola hardwarové požadavky.

    BTW: A PPE máš nainstalené a v chodu??
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček Avatar uživatele jirkas
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Nelze kompletně odinstalovat. Vždy něco zůstane v registrech dat. Reinstalu se nevyhneš.
    Nakonec to asi bude nejlepsi reseni. Mel bych mozna hloupy dotaz - ktere kodeky jsou tedy nezbytne, kde je najit a jak nainstalovat? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pinnacle PCTV 310i
    Od jurasekj v sekci DVB-T
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-10-2011, 13:53
  2. Trable s Pinnacle PCTV 310i (MCE ed.)
    Od jadva v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-09-2007, 11:03
  3. Pinnacle PCTV 310i a DVB viewer
    Od jaba_tvf v sekci DVB-T
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-09-2005, 10:01
  4. Pinnacle PCTV 310i - soft
    Od xradim v sekci DVB-T
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-08-2005, 16:59