Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: Canopus EDIUS NX for HDV

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele Stratoss
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    139

    Striha niekto z vas na tejto strizni HDV ?
    Zvlada to v pohode ?
    Potesi ma kazdy vas nazor ,alebo odporucenie niecoho lepsieho do 50.000
    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Mám známého co tu kartu má asi 2 měsíce a po neustálém dohadování s dodavatelem ohledně ovladačů není schpen vůbec natáhnout HD video do PC. Pořád mu to padá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Stano_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    523

    Neviem ci je to ptakovina, ale pocul som, že PC so HDD SATA nie su schopne pracovat s HD TV. Iba SCSI HDD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas Avatar uživatele Stratoss
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    139

    To ste ma zas potesili
    A nemate nejaky tip na HDV striznu do 50.000.- ?
    Ohladom NX este zavolam Syntex ci to uz maju vychytane !

    Krtek : Nesnazi sa tvoj znami nahodou o spolupracu CanopusNX s Premiere ? Potom by to bolo jasne ,ze to nechodi a ani nebude !
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    180

    Na co ti bude HD video když si to na TV v plné kvalitě skoro nikdo nepřehraje??? (kromě pár sťastných majitelů HDTV plazmových televizí)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Stratoss:
    Ten známej nemá ani tak problém s tou kartou, jako s kamerou. Má FX 1 a potřebuje od Sony nějakej ovladač který měli údajně vydat. Všude si ho ale přehazují jako horkej brambor, takže mu jde natáhnout jen DV.
    Jinak co se týče samotné Premiere, tak ta má plug-in pro HD. Jestli ale jede s Canopusem, tak to nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele Stratoss
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    139

    Ked kupim kameru HDV tak asi budem chciet strihat v HDV !
    Aky vystup si zakaznik bude zelat to uz je na nom.Dolezite je strihat v maximalnej kvalite !
    Ked nahravam zvuk tak tiez v 24bit kvalite a az pred vypalenim na CD to preformatujem na 16bit co je CDaudio standard.
    Aj ked to skompresujem do mp3 tak je kvalita neporovnatelne lepsia ako keby som signal od zaciatku spracovaval v 16bit

    Krtek : Volal som do Syntexu a zrovna tam boli ludia co maju kameru SonyZ1 a v pohode strihaju s NXom v HDV.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    No možná už se to s těmi ovladači vyřešilo.
    Otázkou je jaký to má význam stříhat všechno v HDV, když 99% lidí pude chtít Pal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele Stratoss
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    139

    Myslim ,ze uz je vseobecne zname,ze z HDV dostanes lespsi vysledok v Pal mpeg ako priamo s DV !
    A cim dlhsie udrzis editaciu vo vysokom rozliseni tym lepsie !
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    To je možná pravda, ale jen kvůli tomu bych do toho nešel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas Avatar uživatele Stratoss
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    139

    Ak tocis DV tak nemas co riesit.
    Ale ked mas HDV kameru tak asi preto aby si tocil v HDV !
    A ked tocis v HDV tak si asi kupis striznu co vie HDV spracovat !?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    180

    na co mít c PC Xkrát více dat v HD oproti DV, když výsledek bude stejně buď na VHS nebo DVD v PAl ??????????
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    180

    Jen by mě zajímalo v jaké podobě to tedy tomu nebohému zákazníkovi to HD video dáš??
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Přesně jak píše Videoman. Za ty roky co natáčím po mě nikdo nechtěl záznam ani v 16:9, natož v HD...

    Než se HD rozšíří, tak se stane Tvoje karta i HD kamera muzejním kouskem. Osobně proti HD nic nemám. Až to po mě lidi budou chtít, tak na to přejdu taky. Ale to nebude dřív, dokud ten záznam nebude na co uložit a na čem přehrát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu občas Avatar uživatele Stratoss
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    139

    Tato debata nema cenu

    Pre vas je moc vysoky standard aj DV !
    Ved ked to davate sedlakom na VHS tak preco to vobec tahat do PC.
    Staci vybrat VHS kazetu z kamery a poslat to svadobanom v skatuly od zakuskov co ste prave dojedli a este usetrite aj za obal

    A nezabudnite im vytlacit aj krasne fotky priamo z pauznuteho PAL videa
    Ved naco zaplnat PC datami s 8Mpix zrkadlovky ked mozete fotky tlacit priamo z videa!
    Prajem vam vela spokojnych zakaznikov chlapci
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Canopus Edius 4+CZ
    Od Din0 v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 09:12
  2. Canopus EDIUS NX for HDV
    Od tnt v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-05-2005, 10:39