Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Verbatim DVD-R DL - problem

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele roberta
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    11

    Zdravim vsetkych. Mate niekto skusenosti s tymto?. Doteraz som DL media palil v + formate. Na skusku som si zaobstaral DVD-R DL Verbatim 4x. Napalovacky mam LG 4160B /fw A304/ a NEC 3500A /fw 2.18/ a Nero 6.6.0.16. Som s nimi spokojny, doteraz ziadne problemi a ziadne nepodarky. Moj projekt mal 7 GB. Predtim som ho vypalil na Verbatim DVD+R DL bez problemov. Plusky mi dosli a tak som siel palit na spominane minusky. Lenze Nero mi vyhlasil ze vlozene medium je pre moj projekt male /DL ????/. Viete niekto vysvetlit kde je problem ????????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele Martin83
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    136

    Citace Původně odesláno od roberta
    Zdravim vsetkych. Mate niekto skusenosti s tymto?. Doteraz som DL media palil v + formate. Na skusku som si zaobstaral DVD-R DL Verbatim 4x. Napalovacky mam LG 4160B /fw A304/ a NEC 3500A /fw 2.18/ a Nero 6.6.0.16. Som s nimi spokojny, doteraz ziadne problemi a ziadne nepodarky. Moj projekt mal 7 GB. Predtim som ho vypalil na Verbatim DVD+R DL bez problemov. Plusky mi dosli a tak som siel palit na spominane minusky. Lenze Nero mi vyhlasil ze vlozene medium je pre moj projekt male /DL ????/. Viete niekto vysvetlit kde je problem ????????
    Kamo mal by si vediet ze tie napalky nepodporuju -dl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    535

    alespoň máš důvod si koupit novou vypalovačku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Milosbb
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    930

    roberta

    Viete niekto vysvetlit kde je problem ????????

    Medzi stoličkou a klávesnicou !

    Každý sa učí na vlastných chybách, len toto je trochu pridrahá chyba. Ale možno ti ich vymenia za plusové.

    Napr. v PC obchode, kde občas nakupujem by sa ma určite opýtali, či mám výpalku, ktorá podporuje mínusové DL médiá. Keď začínali DVD vypalovačky, tak sa ma vždy opýtali na presný model vypalovačky, aby mi zbytočne nepredávali médium(plus alebo mínus), ktoré nevypálim. No ale nie každý obchodník je takto seriózny.
    -----------------------
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Konečně rozumná odpověď. Ty značíčky vpravo nahoře jsem ti tam dal já schválně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele roberta
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    11

    Fakt som si nepozrel na CDR.cz, ze obe napalovacky nepodporuju minusovy DL format. OK budem pouzivat plus. Nemam problem to vymenit. Len sa mi nezdala ta hlaska NERa, ze medium nema dostatocnu kapacitu. Ocakaval by som nieco ako nepodporovane medium, alebo nieco podobne. Ale vdaka za upozornenie. :-?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    roberta
    Ocakaval by som nieco ako nepodporovane medium, alebo nieco podobne. Ale vdaka za upozornenie.

    To je celkem logické, Nero ví, že výpalka umí mínuska jen do 4,5G a ty mu dáváš větší sobor, tak se ozve. Médium by přišlo na řadu až při vypalování.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    blbej dotaz: čím je dána podpora plus/mínus formátu? je to záležitost hardwaru nebo jenom firmwaru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    535

    Citace Původně odesláno od DoomHammer
    blbej dotaz: čím je dána podpora plus/mínus formátu? je to záležitost hardwaru nebo jenom firmwaru?
    samo že HW, akorát Liteon 1673 jde přeflashovat na 1693, ale to je typická vlastnost Liteonu, že kolikrát vydává "nové" modely jen s upraveným firmware, Pioneer, Nec,LG mají své nové modely vždy po HW stránce nové
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Verbatim mediastation hd dvr - problem s lazenim programu. Pls help :)
    Od Klobasor v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-12-2010, 07:56
  2. Verbatim MediaStation HD DVR
    Od yepe v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-07-2010, 07:16
  3. Samsung HR737 problém s médii Verbatim
    Od funda v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-01-2007, 17:56
  4. Verbatim 16x printable
    Od Dolphy v sekci Vypalovačky a média
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 02-05-2006, 18:34
  5. DVD+RW Verbatim
    Od Krtek v sekci Vypalovačky a média
    Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 01-01-2005, 20:15