Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Ako rychlo vam ide procoder?

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele Martin83
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    136

    Prosim napiste aj ake mate mašiny...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Martin83
    Hmm . . . Široká otázka . . .
    Od 0.42 RT do 1.12 RT podle formátu a počtu průchodů ! Buď konkrétnější !
    Na IP IV. HT 3.6GHz, 2GB RAM, deska Assus P4C 800 DeLuxe, ATI SAPHIRE Radeon 9800, 256MB videopaměť.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Záleží jak co, na Athlonu 2100+ čisté AVI tak 1-1,2 RT, ovšem při různých filtrech, či resize, letterboxu v AviSynthu se výrazně zpomalí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas Avatar uživatele Martin83
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    136

    Citace Původně odesláno od Modena
    Martin83
    Hmm . . . Široká otázka . . .
    Od 0.42 RT do 1.12 RT podle formátu a počtu průchodů ! Buď konkrétnější !
    Na IP IV. HT 3.6GHz, 2GB RAM, deska Assus P4C 800 DeLuxe, ATI SAPHIRE Radeon 9800, 256MB videopaměť.
    Povedzme napr. pri kodovani z divx do mpeg2(dvd) a CBR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Martin83
    A co asi píšu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Martin83 napsal
    Povedzme napr. pri kodovani z divx do mpeg2(dvd) a CBR.
    Hehe . . . Tak to jsem fakt ještě nezkoušel - nezlob se, ale shity já nekonvertuju !
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    18

    procoder 1.5 , athlon 1.7 , barracuda 80M ATA , Gforce2 MX , RAM 768M , MB MSI : rychlost priamo z Timeline PREMERY 6.5 bez efektov a jednoduche prelinacky cca 8,5 - 11 fr./s
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-09-2007, 18:19
  2. ProCoder je s.h.i.t ???
    Od stayman v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 93
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 07:57
  3. Procoder 2.04 versus Procoder 1.5
    Od imported_giga v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-12-2005, 15:05
  4. Procoder 2.0
    Od Daemon v sekci Mastering
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-02-2005, 06:46
  5. CCE/Procoder 1.5
    Od Jouza v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-11-2004, 09:02