Ahojte
Potreboval by som poradit nejaky dobry program, ktory by bol schopny previest wav audio na mp3 vbr. Diky
Ahojte
Potreboval by som poradit nejaky dobry program, ktory by bol schopny previest wav audio na mp3 vbr. Diky
cdex napriklad...
Dobrý je WinLAME, ale naprosto nejjednodušší je LAMEDrop. Oba používají LAME, takž mají nejvyšší možnou kvalitu.
CDex a EAC jsou spíš rippery, ale taky umí převod do MP3 pomocí LAME. Mohl bych jemnovat ještě dalšich 100 programů, ale tyhle 4 považuju za nejlepší.
Easy CD-DA extractor
thx to all![]()
Co třeba MP3 Producer nebo Audiograber,oba jsou v češtině.
já používám RazorLame jako GUI k LAME
i když stejnou práci udělá i ten CDex, jak už bylo řečeno
jj, RazorLame znám, ovšem CDEx rulez!
Chlapi jak v CDExu nastavit aby se MP3 ukladali do adresare ve kterem je dany wav ktery konvertuju? Nikde jsem to nenasel! (i kdyz jsem zase nejak moc nepatral!)
Fantas!
To asi nejde, ovšem to tak nevadí, pokud na to máš přímo určenou složku.
mirekv
no to mam, ale i tak me to stve!
Fantas!
Tak proč nepoužíješ LAMEDrop, kterej tu doporučuju? S nejnovějšim LAME 3.97 beta1 se mi zdá jako jasná volba![]()
vlada
zkusim dik!
Taky zkusím.
V CDex asi není volba pro použití zdrojového adresáře zároveň jako cílového, aspoň jsem to tam nenašel. Na to je dobrý právě třeba ten RazorLame.
U CDexu oceňuju funkci re-encoded compressed audio files - pokud je třeba snižit bitrate - je to pohodlné a rychlé