Probem s nagrabovanym *.avi!!!
Nazdarek! Neviete mi nikto poradit, co s avi suborom, ked mi grabovani asi po 3 hod. zamrzol pocitac. Pravdepodobne sa na konci nevytvoril index a v takom prevedeni je subor nepouzitelny.
Ze by si nam aspon povedal aky suborovy system mas (FAT32/NTFS...), aky velky bol ten subor, co za kodek (, nazov, parametre - rozlisenie, datovy tok format zvuku...), aby sa niekto aspon mohol zamysliet? Index by mal byt softwarovo opravitelny, ale chce to trocha viac info, nez si poskytol \/
Sorry! Samozrejme! Pouzity kodek bol Mjpeg s kvalitou 19. Rozlisenie 384*288, velkost suboru okolo 10 GB. System je NTFS. Format zvuku PCM 48 000 Hz, mono.
Fakt sa nenajde niekto, kto taky problem uz riesil?
To Vojto: Co sa tyka parametrov, malo by to byt asi vsetko. Alebo som na nieco zabudol? Pisal si, ze by to softwarovo malo nejako ist...
To Vojto: Co sa tyka parametrov, malo by to byt asi vsetko. Alebo som na nieco zabudol? Pisal si, ze by to softwarovo malo nejako ist...
Skusal som to otvorit vo vsetkych moznych programoch na edit videa a vsade vybehla hlaska, ze subor je chybny a nepodporovany...tak neviem...len sa mi nezda, aby nebolo najake riesenie.
Lajo: řešení je vždy, ale nebude se ti líbit... na druhé straně budeš mít 10GB volného místa na HDD. Rozlisenie 384*288 nebude škoda...
Tak toto samozrejme za riesenie nepovazujem. Rozlisenie 384*288 je dost marne, ale v tomto pripade nejde o formu, ale o obsah. Tak skusim badat dalej...
Lajo: zkus vzít v potaz i možnost že to nepůjde vůbec. A jestli neexistuje možnost udělat to znovu a lépe... kolikrát je to nejsnažší cesta.
Samozrejme!Viem na co narazas! Ale problem je v tom, ze to nie je grabovane z VHS ale priamo z telky. Jeden znamy ma poprosil aby som mu nahral jeden dokument, pretoze v case jeho vysielania nebol doma. Takze nanovo sa to spravit neda. Az by to bolo z VHS, tak by som to touto cestou asi neriesil, ale okamzite by som na nagraboval znovu.
jestli to neotevres ve VDubu se zaskrtlou moznosti ASK FOR EXTENDED OPTIONS... a RE-DERIVE KEYFRAME.. v naslednem okne, tak mas asi smulu...