Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 47

Téma: Jak obejít omezení Administrátora?

  1. #31
    Je tu občas Avatar uživatele delay
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    168

    Jo, díky. Disketu jsem naformátoval a řídím se popisem v MS-DOS.
    Nyní budu restartovat, ale pak už nevím co mě čeká....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu občas Avatar uživatele delay
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    168

    Tak jsem to bohužel vzdal, disketa se sice úspěšně bootovala, ale po chvilce jsem měl zadávat určitý parametry.
    Jednak nevím, čeho bych tím docílil, a druhak moc neumím povely MS-DOSU, kromě těch základních (Jako je C:, cd.., exit apod...)
    Ten parametr jsem prostě neuměl použít.

    K mé hrůze se mi ze systému po restartu ztratila DVD mechanika.
    Vyřešil to teda další restart, ale ty nervy...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Je tu pravidelně Avatar uživatele mouty
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    707

    Citace Původně odesláno od delay
    ale ty nervy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu občas Avatar uživatele delay
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    168

    No to není prdel, víš.
    Dělám v relativně velký firmě, kde je dost komplů, a máme tady dva šuliny, který jsou fakt labilní. Takže, když se ti něco posere, je nejlepší hned vodmontovat PC ze sítě a všechno vodpojit a donýst to do jejich kutlochu, kde se na to za tři dny podívaj. Místo toho, aby přiběh a řešil problém.

    Už se mi prkrát stalo, že jsem si bral dovolenou, protože bych v práci neměl co dělat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    čím víc se do ho*na štáře, tím víc smrdí
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    @Delay: V tom případě doporučuji si to vyzkoušet "na nečisto" nejprve někde jinde, ne takto hned naostro. Mimochodem, ten první větší soubor, co jsem ti psal, je na vytvoření bootovacího CD, ten druhý je pro ovladače SCSI/SATA, pokud se v systému vyskytují, a jen ten třetí je pro bootovací floppy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu občas Avatar uživatele delay
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    168

    Štve mě, že to nemohu dotáhnout dokonce. Teda nemám na to čas, protože musím makat. Už vidím, jak se k tomu budu počase vracet...
    No, díky kluci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    Citace Původně odesláno od exTNT
    Trent
    Si ten bootdisk pro jistotu nos odteďka s sebou...
    tak dik, chalani
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    Mno, nejlepší je obstarat si Adminovo heslo. Chceš vědět jak?
    Čus lidi nevíte jak mám obejít admina (ja vim ze to de s bootdiskem) protože mi mame ve skole sice dobry kompy (svítěj modře a po stranach maj LEDky) ale nemaj CD-ROMku ani diketovku.
    Helfněte, předem děkuji za odpověd.


    http://www.bannersnack.com/
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Je tu pravidelně Avatar uživatele píďa_m
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    719

    ..uveď ho do hypnotického spánku a zeptej se ho na heslo.

    ...až budu velkej tak si taky koupím dobrej komp, hlavně musí svítit modře a po stranách mít LEDky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od píďa_m Zobrazit příspěvek
    ..uveď ho do hypnotického spánku a zeptej se ho na heslo.

    ...až budu velkej tak si taky koupím dobrej komp, hlavně musí svítit modře a po stranách mít LEDky.
    Jj, a hlavně bez jakékoli mechaniky si na něm Ophcrack nespustím... Opravdu dobrá desinfekce před neukázněnými BFU, takový pěkný modrý uspávací světýlka...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795

    Citace Původně odesláno od SnoXs Zobrazit příspěvek
    Čus lidi nevíte jak mám obejít admina
    Můžeš zleva, nebo zprava, jak je libo. Pokud ten admin za něco stojí, tak ho bez rozebrání PC neobejdeš...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    4

    Jestlize se jedna o lokalni PC pak doporucuju sosnout nejake live CD ubuntu a smazat admin heslo (zmenit by jit nemelo) ...jak to udelas tak dohledej na googlu.

    Jestli je to domenovy PC (dummy station) pak nic nezmuzes.


    Ale jen te varuji, je to proti vsem podnikovym politikam a dava se za to vyhazov...ba dokonce je to i trestny cin...a kdyz se mu bude chtit budes rad ze z toho vyvaznes jen s pokutou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    ak to ma aktivne USB, postaci ti HBCD (vyrobis si bootovaci USB klucik) a za par minut si dnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    Citace Původně odesláno od delay Zobrazit příspěvek
    Tak jsem to bohužel vzdal, disketa se sice úspěšně bootovala, ale po chvilce jsem měl zadávat určitý parametry.
    Jednak nevím, čeho bych tím docílil, a druhak moc neumím povely MS-DOSU, kromě těch základních (Jako je C:, cd.., exit apod...)
    Ten parametr jsem prostě neuměl použít.

    K mé hrůze se mi ze systému po restartu ztratila DVD mechanika.
    Vyřešil to teda další restart, ale ty nervy...
    Bez urážky, Tvůj zaměstnavatel (HelpDesk) se právě chrání proti takovým uživatelům, jako jsi Ty. Sorry, ale Ty pro firmu představuješ takovou díru do systému, kterou si bohužel (aspoň zatím) vůbec neuvědomuješ. Pokud Tvoji vinou z vaší firmy uniknou citlivá data, váš správce sítě na to velice lehce a rychle přijde a máš mimo padáka na krku žalobu a náhradu škody. Být Tebou, sakra bych si to rozmyslel. U nás by sis do PC bez schválení nepřipojil ani flashku, neodmeiloval nepovolený obsah, z ničeho jiného jak z firemního HDD nenabootoval a kdyby Tě náhodou napadlo vyndat HDD, tak už bys PC nenastartoval. Máme na počítačích i svůj BIOS. Toto si však nemohou dovolit firmy např. s 10 zaměstnanci.
    Radím dobře, věř mi, kup si raději vlastního noťase a na něm se třeba postav na hlavu. Fakt se Ti to vyplatí.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. datový tok DTS a omezení AV recieveru?
    Od capo v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 20-09-2011, 18:14
  2. Vegas 8 trial - omezení
    Od ppepr v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 17-10-2007, 06:52
  3. Odstranění omezení na DVD
    Od vitosek v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-08-2006, 20:14
  4. omezení prvotních otáček mechaniky
    Od Matyas v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-11-2005, 12:35