Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Foto z PC na TVOUT

  1. #1

    MZ MZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    42

    Nepozna niekto nejaky soft, ktory vie posielat Foto z PC na TVOUT cez OVERLAY. Skusal som ACDsee,xnview bsplayer mpc... a ziaden nevie otvorit jpg a poslat to "von"...
    Dakujem za snahu pomoct..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Nevím, jestli ti dobře rozumím. Ale jednou jsem dělal takovou prezentaci fotek vysílaných z PC do televize. Dělal jsem to pomocí ACDSee. V pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    WMP10
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    MZ MZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    42

    Dik za typy.
    Snad som slepy ale ACDsee sice vie urobit prezentaciu ale nevie to posielat na overlay tak ako napr.BSplayer alebo ine playere,kde sa da nastavit typ overlay d7-d9 atd...
    Wmp10 som neskusil /nemal som ho zatial naistalovany/ ale ak to vie tak nie je co riesit...
    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Tak nevim, ale v ACDSee jsem to s kámošem dělal. Já zase nevím jak to myslíš s tím "posílat na overlay". Já to tehdy dělal v ACDSee a ve výsledku se na klasický televizi střídali jednotlivý fotky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    MZ MZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    42

    Pouzivam rezim overlay grafickej karty Matrox tusim v rezime DX9, kedy sa na ciernu plochu overlay posiela stream bud video resp. postupne foto... Osobne ma prekvapuje, ze to nepodporuje ziadny zo znamych prehravacov - teda on to zobrazi ale nejde to von na tVOut /overlay/...
    ACDSEE neumoznuje nikde v settingoch specifikovat overlay, takze to ani na nu neposiela..Ak funguje nejaka graficka karta 1:1 tak ze co je na monitore PC a vystupe TV , tak by ACDsee vyhovoval - myslim ,ze ATI to takto podporovala...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTCP s TVout
    Od Pytkin v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 13-04-2010, 21:15
  2. Notebook...tvout....televize.. problem!!!
    Od estezz v sekci Bastlení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 20:43
  3. GeForce 7500LE (TVout)--> Plazma TV
    Od vrzy v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-07-2008, 09:49
  4. radeon a pousteni filmu na tvout
    Od jakubmisek v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-05-2005, 22:55
  5. Problém s TVout u G4 Ti 4200
    Od VBGuru v sekci Bastlení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 01-11-2004, 19:10