Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Padání her na lištu u ATI

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Ahoj,
    mam podivnej problém s ATI 9200 Saphire. Když spustim nějakou hru, tak v okamžiku kdy má naskočit do 3D, tak se minimalizuje na lištu. Když se jí pokusim maximalizovat, tak mi monitor zabliká a zase to spadne na lištu. Potom třeba restartuju počítač a běhá to O.K., příště už zase ne. Dělají to všechny 3D hry. Stalo se Vám to už taky někomu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Možná plácnu úplně mimo, ale tohle mi dělalo kdysi, když jsem si pořídil k TV kartě novou grafiku (nVidia) a chtěl jsem si TV obraz pustit na pozadí.
    Ale nejspíš to nemá nic splečnýho že?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Tohle asi nebude ono. TV kartu sice mam, ale dělá to i když třeba předtím TV ani nepustím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    mě dělá něco podobného Mafia. pustím ji, chvíli hrabe, pak padne na lištu a po obnovení naskočí rozkostkovanej obraz v menu (ve hře je to pak OK). zjistil jsem, že u mě je to způsobené absencí dekodéru pro přehrátí úvodního videa (nějakej MPEG4 tušim). zatím se mi nepovedlo to vyřešit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    To úvodní video v Mafii je podle mě nějakej MPEG-1 nebo snad dokonce Indeo kodek. Doma na to můžu kouknout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele MarsSnickers
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    Jakou verzi Catalistů používáš? Mě to dělala ATIna X850 od ASUSu a pomohlo odinstalování firemních ovladačů a jejich náhrada nejnovějšími Catalisty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Mam nějaký katalysty asi z dubna, teď stahuju nejnovější ovladače, jestli to pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Padání PC při převodu videa
    Od dostas v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 23-11-2006, 14:52
  2. padání ICQ....
    Od Ikari v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-09-2006, 21:34
  3. Jak odstranit lištu v IE6?
    Od wendy v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-08-2006, 12:12
  4. padaní pc
    Od otta v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-07-2006, 22:34
  5. Padani FLY 2000 pri grabovani
    Od aleycon v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 20-02-2006, 17:20