Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Canopus ProCoder 2 - titulky

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele Majky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    184

    Chtěl bych se zeptat kde se v tomto programu vkladají titulky pokud možno vypínatelné když převádím Divx na DVD (VOB).Předem děkuji za odpověď ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    V enkoderi titulky? Nezosalel si???
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele Martin83
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    136

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    V enkoderi titulky? Nezosalel si???
    Daju sa heh... a velmi jednoducho. nainstaluj si allin1 codec pack a pri kodovani sa ti rozvehne vobsub pi.covina a nadrbe ti titulky do toho. mam to odskusane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jo to ti je nadrbe primo do obrazu, nepujdou vypnout
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele Martin83
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    136

    Citace Původně odesláno od clee
    jo to ti je nadrbe primo do obrazu, nepujdou vypnout
    to je pravda ale pokial mu stacia len jedny titulky a k tomu nevypinatelne a bez piplania tak to moze tak spravit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jj, pise pokud mozno vypinatelny, v tom pripade jsou potreba minimalne dvdsubtools a ifoedit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Diablo
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    719

    Dělat na DVD titulky natvrdo může jen blázen.



    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    z divxu je to celkem jedno
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele Martin83
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    136

    ok..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Diablo
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    719

    clee
    Co když ten DivX má 5000 kbps?



    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    no tak to uz jo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně Avatar uživatele ViKinG
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    807

    Diablo, clee: použitý dostatečně vysoký bitrate není zárukou kvalitního videa jen jeho jednou z nezbytných podmínek. Vy to víte, ale je třeba to psát pro ostatní, méně protřelé .
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Canopus ProCoder 2.0
    Od dudator v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 07-04-2006, 01:40
  2. Canopus Procoder 1.5
    Od duck130883 v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-11-2005, 11:42
  3. Canopus ProCoder
    Od Ulrico v sekci Mastering
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-09-2005, 06:21
  4. Canopus Procoder 2
    Od Doceto v sekci Kodeky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-08-2005, 20:41
  5. Canopus Procoder
    Od jmach_jim v sekci Kodeky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-05-2005, 11:28