Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Normalizace zvuku v DVD Architect

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    15

    Zdravím,
    sestavil jsem si DVD z různých zdrojů v Sony DVD Architect 2.0. Každé video má jinou hlasitost. Lze nějak elegantně normalizovat (nebo dynamicky kompresorovat) zvuk, aby všechny videa na DVD měly stejnou úroveň?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele yaso
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    306

    V DVDA ne !
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele ladinek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    499

    yaso : dobrá rada nad zlato

    Brucholet : nahaž si to pod sebe do Vegasu a srovnej si tu hlasitost jak potřebuješ. A potom s tím do Architectu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    198

    Brucholet


    pokud to ovšem je zrovna video s wav zvukem, jináč máš myslím ve Vegasu smůlu( jedině , že bys to převedl na wav)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele ladinek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    499

    PetrJ : to jo...ale podle toho příspěvku si nemyslím, že by to měl v AC3...a mimo právě AC3 Vegas sezobne snad všechno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od PetrJ
    Brucholet


    pokud to ovšem je zrovna video s wav zvukem, jináč máš myslím ve Vegasu smůlu( jedině , že bys to převedl na wav)
    Aj Mpeg1 LayerII \/ DTS a AC3 musis prekonvertit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    15

    Tak děkuju. Je to taková směska (něco v AC3, něco ve wav, něco v mpg....). Takže BeSweet a Sound Forge si užije
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    198

    StayMan by €RikŁ€

    vždyť jsem to napsal. že pokud to nemá zrovna ve wavu, tak má smůlu to dělat ve Vegasu přímo...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Normalizace AC3 na xx dB.
    Od danton v sekci Editace audia
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 07-11-2011, 20:45
  2. Normalizace zvuku ve Vegas.
    Od pecen v sekci Editace videa
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 15-09-2005, 15:33
  3. AP 6.5 - normalizace zvuku
    Od jmach_jim v sekci Editace videa
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 20-05-2005, 14:34
  4. DVD Architect 2.0 a volba zvuku
    Od Paulito v sekci Mastering
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-01-2005, 22:22
  5. normalizace zvuku
    Od in0 v sekci Editace audia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-04-2004, 13:12