![TCL posouvá QD-Mini LED na další úroveň, představuje televize QM6K 7716/tcl-qm6k-tv-50.webp](tcl-posouva-qd-mini-led-na-dalsi-uroven-predstavuje-televize-qm6k/7716/img/tcl-qm6k-tv-50.webp)
Televize Philips 48PUS7600 a soundbar Philips HTL1420B opožďuje se zvuk
Zdravím,
mám výše zmíněnou televizi a soundbar. Propojeno HDMI. Opožďuje se zvuk respektive obraz se předbíhá, není to synchronní. Mám IPTV T-Mobile, set top box nějaký Kaon myslím.
Poradíte jak to vyřešit a proč se to děje? Je to připojeno přes Easy Link. Vyřešil by to jiný HDMI kabel nebo připojení optickým kabelem?
Díky za rady.
mám výše zmíněnou televizi a soundbar. Propojeno HDMI. Opožďuje se zvuk respektive obraz se předbíhá, není to synchronní. Mám IPTV T-Mobile, set top box nějaký Kaon myslím.
Poradíte jak to vyřešit a proč se to děje? Je to připojeno přes Easy Link. Vyřešil by to jiný HDMI kabel nebo připojení optickým kabelem?
Díky za rady.
Pohladaj v nastaveniach soundbaru. Pri zapojeni cez HDMI (STB->Soundbar->TV) soundbar funguje vlastne ako AVR, cize obraz aj zvuk prechadza skrz a vacsina AVR taketo moznosti ma. Ak to nevies vykorigovat na urovni STB alebo soundbaru, v TV to uz neupravis, TV s tym nic pri takomto prepojeni nespravi, kedze prijima len obraz.
Iny kabel nepomoze, prepojenie optikou je mozne, avsak budes musiet zmenit cestu a prepojit (STB->TV a nasledne z TV potiahnut opticky vystup do soundbaru). V tomto pripade vies skusit vykorigovat aj posun cez TV, kedze cez TV pri tomto type prepojenia prechadza obraz aj zvuk.
Iny kabel nepomoze, prepojenie optikou je mozne, avsak budes musiet zmenit cestu a prepojit (STB->TV a nasledne z TV potiahnut opticky vystup do soundbaru). V tomto pripade vies skusit vykorigovat aj posun cez TV, kedze cez TV pri tomto type prepojenia prechadza obraz aj zvuk.