Téma: Domáce kino alebo soundbar do 350 Eur
elsponZdravím, chcel by som si kúpiť k mojej TV LG 75UM7110 domáce kino, poprípade soundbar, Jedinou mojou podmienkou je aby to bolo 5.1 . Chcel by som vás poprosiť o radu, čo by bolo najlepšie v tejto cenovej kategórii. Ďakujem
JarininJá čekám na nějakou odpověd nebod se právě taktéž zabývám výběrem Soundbaru,kdyby jste již měl něco vybráného dejte prosám vědět
děkuji.
bastlirJá mám na to názor, který však nikomu nevnucuji. Soundbar je sice levnější řešení a vzhledem k místu se i nabízí, jenže zvuk z reprobeden je o něčem jiném. Já jsem si soundbar od "Sama" koupil, ačkoliv mně zvuk z něho připadal být prostorovější, přesto velké bedny hrají lépe. Já sice domácí kino nemám, ale 7.2 systém, ale to v tuto chvíli není podstatné. Když sháním v podstatě cokoliv, nikdy na 100% neseženu zařízení s těmi funkcemi a parametry, které požaduji. Takže to je vždy o nějakém kompromisu a prioritách. Tím chci říct, že toto za tebe asi nikdo nerozhodne.
JarininDěkuji za odpověd,no já jsem momentálně v pozici,že používám reciever YamahaRXV479,mám k tomu zapojený dve 2xrepro TVM80/160w, které vlastním snad 20 let a na střed jsem si pořídil reprák od Bose,jen jsem chtěl znát nazor poněvač ani nevím proč mě láká nějaký ten Soundbar
bastlirTo celkem chápu, také mě nové technologie lákají. A co z toho sounbaru vytáhnout výstupy na externí repráky? Otázkou je však kompatibilita jejich impendancí.