Téma: film prohnaný skrz Multimediální centrum =) ntb =) TV
Dobrý den, měl bych neobvyklý dotaz. Mám Wireless sluchátka Creative sxfi theater, které přehrávají zvuk jedině skrz PC / PS4. Nyní uvažuji o koupi 4K televize pro sledování filmů v 4K UHD hevc kvalitě. Avšak můj ntb už bohužel nestačí na plynulé přehrávání filmů ve 4K (nedostatečná cpu). Proto mě napadlo následující řešení a od Vás bych rád znal na to názor. Napadlo mě, že budu filmy přehrávat skrz tesla-mediabox-x900-pro-8k-hdr (či na jiném multimediální centru) s tím, že Tesla zpracuje výstup filmu a odešle do mého ntb, který by pak pouze zrcadlil výstup z tesly do mé TV. Současně bych použil i rozbočovač hdmi např. PremiumCord HDMI 2.0, 1-4 porty, 4K x 2K/60Hz, FULL HD 1080p, 3D, HDR (či jiný), který by přenesl data z ntb do TV. Chápeme se? Já vím, že je to strašně moc krkolomné. Kupovat nový ntb se mi nechce, a ani zbavovat se headphones. Děkuji za odpověď
našel jsem jiné „multimediální centrum“ s OP Windows = UMAX U-Box N41
https://www.alza.cz/umax-u-box-n41-d5754985.htm?kampan=adw1_pc-sestavy_pla_bra_pocitace_pocitace_ostatni-pc_c_9062909__VB0354e&gclid=CjwKCAjw4871BRAjEiwAbxXi278I3zC-God-uPTve1Z5DbBvGHp0mtYAOXCZaqYczWYVLScXIFnyRxoC5qgQAvD_BwE#discussionPosts
Ale budu upřímný, netuším, jak to funguje...
Co Vy na to?
https://www.alza.cz/umax-u-box-n41-d5754985.htm?kampan=adw1_pc-sestavy_pla_bra_pocitace_pocitace_ostatni-pc_c_9062909__VB0354e&gclid=CjwKCAjw4871BRAjEiwAbxXi278I3zC-God-uPTve1Z5DbBvGHp0mtYAOXCZaqYczWYVLScXIFnyRxoC5qgQAvD_BwE#discussionPosts
Ale budu upřímný, netuším, jak to funguje...
Co Vy na to?
[QUOTE=Rockym;539766]zrcadlil výstup z tesly do mé TV[/QUOTE]
Copak máš NTB s HDMI VSTUPEM (nebo optickým vstupem, pokud uvažuji jen o audiu, abys nějaké to prostorové audio získal, nebo ti stačí stereo a pak NTB s obyčejným stereo Line-In)? Ale i kdybys měl, tak určitě nepůjde "jednoduše=levně" v PC z HDMI v realtime extrahovat audio a posílat je na bluetooth. nehledě na šílenou latency, kterou tímto audio složka získá.
Sluchátka jsou Bluetooth (nevím jestli má a podporuje verzi bluetooth ve standardním profilem a protokolem pro přehrávání k připojenému zařízení) - pak si kup takovou TV, která má možnost připojit sluchátka přes Bluetooth. Toto je naopak více standardem než šílenost, co tě napadla.
Copak máš NTB s HDMI VSTUPEM (nebo optickým vstupem, pokud uvažuji jen o audiu, abys nějaké to prostorové audio získal, nebo ti stačí stereo a pak NTB s obyčejným stereo Line-In)? Ale i kdybys měl, tak určitě nepůjde "jednoduše=levně" v PC z HDMI v realtime extrahovat audio a posílat je na bluetooth. nehledě na šílenou latency, kterou tímto audio složka získá.
Sluchátka jsou Bluetooth (nevím jestli má a podporuje verzi bluetooth ve standardním profilem a protokolem pro přehrávání k připojenému zařízení) - pak si kup takovou TV, která má možnost připojit sluchátka přes Bluetooth. Toto je naopak více standardem než šílenost, co tě napadla.
Sluchátka nepodporují bluetooth přenos
OK, tak si přečti první část - máš NTB s HDMI vstupem? To asi ne...
Teoreticky USB adaptér sluchátek podporuje standard USB audio, pak by bylo možné ho připojit přímo do mediaboxu a mediabox nastavit, aby hrál přes něj... Nutno vyzkoušet.