Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Zmena rendru na 2K v Sony Vegas 15.0 PRO

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2020
    Příspěvků
    3

    Čaute, mám taký problém, že mi nejde zmeniť kvalita videa na originál video vo 2K, iba 1080 ide.
    Spravil som to podla návodu na nete, ale ked dám uložiť, tak vyskočí Error.
    Presné nastavenie je v obrázku, neviete kde by mohol byť problém, prípadne ako docieliť aby mi išlo rendrovať video v plnej kvalite 2K?

    Ďakujem pekne

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,251

    Zkus použít encoder MainConcept AVC/AAC.
    V parametrech projektu máš nastavené prokládané video - je to v porádku? Nastavení projektu by mělo odpovídat parametrům zdrojových videí - nejlépe použít ikonu vpravo nahoře (Match Media Video Settings).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2020
    Příspěvků
    3

    Čauko, cez to nastavenie čo som mal pred tým, mi to nešlo aj tak aj ked som použil tlačítko Match Media Video Settings, ale ked som zmenil na 4K a upravil to do vlastného formátu 2720 x 1530, tak to išlo. Skúšal som to len na 20 sekundovom videu a cca v polovičke mi zamrzol PC a hodilo modré okno, musel som dať tvrdý reštart. PC mám celkom silný, nevieš čím to môže byť?
    A toto neviem čo si myslel - V parametrech projektu máš nastavené prokládané video - je to v porádku?

    Inak díky moc , už sa to pohlo správnym smerom
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,251

    No, v okně New Project máš nastavené Field order na Upper Field First, to znamená že projekt je nastavený pro prokládané video. Naproti tomu u renderingu máš nestaveno Field order na Progressive scan (neprokládané video). Tak pozor na to. Jak už jsem psal, projekt by měl být nastavený podle zdrojového videa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2020
    Příspěvků
    3

    a čo je to prokládané a neprokládané video? Som amatér
    Ale do 5 min renderingu mi to vždy resetne PC, nestretol si sa s tým?

    Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,450

    Citace Původně odesláno od brendnpeto Zobrazit příspěvek
    Ale do 5 min renderingu mi to vždy resetne PC, nestretol si sa s tým?
    Rendering = 100% vytaznie vsetkych jadier CPU = potencionalne prehrievanie (zle chladenie). Skontroluj teploty a nasledne uvidis, ci to bude tym.


    Citace Původně odesláno od brendnpeto Zobrazit příspěvek
    čo je to prokládané a neprokládané video?
    Pre akukolvek pracu s videom je dobre (a casto aj nevyhnutne) vediet zaklady a principy.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Interlaced_video
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vegas Pro 15 - AMD procesor nebo Intel
    Od camman 2 v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-01-2018, 16:19
  2. Notebook na strih so Sony Vegas pro
    Od marko65 v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-06-2015, 00:25
  3. Sony Vegas Pro vs. VEGAS Movie Studio HD PLATINUM ?
    Od krucipisek_oldd v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-10-2011, 13:37
  4. Vegas, zmena rozlisenie na widescree
    Od cRot v sekci Editace videa
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 27-06-2011, 12:50
  5. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-04-2011, 08:22