Tesla X9000pro Výpadky zvuku -prosba o radu
Prosím o radu. Včera jsem zakoupil mmc Tesla X9000pro. Připojena je hdmi k Plazmě LG 60PB69OV. Ze všech zdrojů vč youtube je obraz v pořádku, ale zvuk se seká (krátké výpadky po cca 3-8sec). Zkoušel jsem vyměnit kabel, vstup, na výstupu v nastavení měnil na vše možné ale je to pořád stejné. Když ale použiju optický výstup - což můžu jen pro sluchátka - zvuk se netrhá a je v pořádku. U předešlého mmc sencor 9000 jelo vše v pořádku. Už přemýšlím o vrácení, ale možná jen dělám nějakou chybu. Neporadil by někdo?? Děkuji.
Zkus teslu na jiné tv.Pokud výpadky budou i tam je to teslou.Používáš HDMI kabel 2.1??U mě tesla jede na všech tv bez problémů.Zjistil jsem že mám výpadky na wi-fi
Vyřešil jsem to lan kabelem.Divné bylo že tesla byla jen za malou zdí kde mám router od mikrotiku.Říkají že to má rychlou wifinu ale musí být přímý výhled.
Vyřešil jsem to lan kabelem.Divné bylo že tesla byla jen za malou zdí kde mám router od mikrotiku.Říkají že to má rychlou wifinu ale musí být přímý výhled.
Děkuji na jiné tv byl zvuk v pořádku. Vyřešil jsem jiným hdmi kabelem a správným vstupem TV. Zajímavé je že když ho strčím do jiného vstupu tv tak zas zvuk blbne. Dodávaný kabel blbne vždy. A Teď řeším zašumění obrazu, které je oproti původním sencoru - z kterého byl obraz jak z filmové projekce na plátno, dost hrozný - zašumnění nejvíce vidět na pleťovce. Trochu se to zlepší kodi kalibrací ograzu ale není to ono. Pokud ale např v UP playeru přepnu z HW dekoderu na SW obraz šum takřka zmizí. No musím si s tím ještě vyhrát.
Další zjištění - pokud přístroj znovu spustím zvuk opět blbne, vytáhnu z mmc hadmi kabel a vrazím zpět a je to v "pořádku".
Další zjištění - pokud přístroj znovu spustím zvuk opět blbne, vytáhnu z mmc hadmi kabel a vrazím zpět a je to v "pořádku".