Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Tesla X900 Pro a O2TV

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    6

    Zdravim,

    zakoupil jsem Tesla mediabox x900 Pro, primarně se záměrem na tom rozjet O2TV a samozřejmě pak využívat další možnosti toho mediacentra.
    Všechno funguje parádně, až právě na O2TV aplikaci a iVysliání.
    O2TV se kousne po každých 30ti minutách a to vždy v časech X:08 a X:38.
    Časy jsou pevně dané a nejsou na ničem závislé. Tj. pokud např. O2TV pustim v X:35, kousne se po 3 minutách v čase X:38.
    iVysílání se kouše po 15 minutách.
    Pomůže vyskočit s fullscreen modu a opět kanál nahodit. Ani nemusim vypínat aplikaci.
    Internet 50 MB/s, a např. youtube to neděla.

    Laboroval jsem s různým nastavením, provovedl jsem obnovení systému a přeinstaloval aplikace, vymenil kus za kus, ale nic nepomohlo.
    Tesla podpora me poslala do háje, že negarantují podporu aplikací třetích stran.

    Nesetkal se někdo s něčím podobným a nemá nějakou radu, jak to vyřešit?

    Díky
    David
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    16

    Mám stejnou kombinaci a program O2 jede vždy cca půl hodiny a pak černo s načítacím kolečkem. Nedělá to ale ve stejných časech. Po cca 20 sekundách se objeví statický obraz a musím kliknout na šipku play a zas to jede cca další půl hodinu. A tak pořád dokola. Asi zbývá než čekat na nějakou aktualizaci jestli to náhodou nespraví. Na mobilu a tabletu to jede OK.
    Naposledy upraveno uživatelem brutulus: 10-02-2020 v 14:12
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    6

    Jj, přesně jak popisujes.
    Zajímalo by mě jestli to někdo zkousel na jiným android boxu. Jestli je to chyba Tesly nebo je to záměr O2, jelikož oni prohlašuji, že boxy nepodporují.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele mudr.sat
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    26

    Jste připojeni wi-fi nebo napevno k internetu??Zjistil jsem že se tesla sem tam odpoji,točí a pak připojí
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    16

    Zkoušel jsem wifi a kabel a nemá to vliv. U O2 je obraz i hodně trhaný. Třeba u Horizon Go jsem si zatím žádného problému nevšiml.
    Naposledy upraveno uživatelem brutulus: 14-02-2020 v 11:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    6

    Jj WiFi/kabel na tom nezáleží. Trhaný obraz jsem měl taky. Ale když jsem na boxu nastavil zobrazení 50Hz namísto 60Hz, tak se to zlepšilo tak, že moje oko trhání nevidí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    316

    Výpadky zvuku-přesunul jsem na samostatné téma.
    Naposledy upraveno uživatelem petruskin: 15-02-2020 v 09:42
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele mudr.sat
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    26

    Škoda že nemám O2.Vyzkoušel bych

    ---------- Doplněno v 20:42 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:41 ----------

    Zkusily jste v aplikacích povolit neomezená data?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    6

    Ještě jsem zjistil, že když jedu z O2 archivu, tak v daných časech se na 1-2 sekundy protočí loadovaci kolečko a jede to dál. Nesekne se to jako u live vysílání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    16

    Obraz přes Teslu mě přijde mnohem lepší než přes originální krabici od O2. Velká škoda, že se mě to každých cca 20 min kousne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    405

    A v KODI s doplňkem O2TV se to taky seká?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    16

    V kodi jsem to nezkoušel, protože nejspíš neumí přehrávat zpětně a tím pádem je to pro mě nezajímavé.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2021
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od brutulus Zobrazit příspěvek
    Obraz přes Teslu mě přijde mnohem lepší než přes originální krabici od O2. Velká škoda, že se mě to každých cca 20 min kousne.
    Ahoj jak jsi dopadl? Koupil jsem taky Teslu X900 pro schválně pro to, že by měla mít předinstalovanou aplikaco O2 ale žádná tam nebyla. Stáhl jsem ji přes obchod asi po 3 dnech se obraz seká a nedá se na to dívat. Můžeš mi poradit s nastavením?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    16

    Na O2 se dívám v apce přímo na TV Samsung. Taky má své muchy, ale na tesle to bylo horší. Tam ti žádné nastavení nepomůže. Jedině setopbox přímo od O2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    6

    Ahoj,

    uplně jsem na toto téme zapomněl. Musim napsat, že můj problém s pravidelným seknutím O2TV po 30 minutách se vyřešil před pár měsíci. Jednoho dne o víkendu přestal jít internet a dle GURU na O2 lince to bylo modemem. Byl jsem tedy "donucen" vyměnit svůj modem 7 let starý commtrend od O2 za nový typ. A hle co se stalo po zapojení nového modemu. O2TV apka jede bezchybně nonstop. Takže to byl nějaký problem v modemu asi.
    Btw výpadek internetu neměl s modemem nic společnýho. To jen tem GURU asi nechtělo hledat. V pondělí mi volal opravdový technik, že chyba byla ve vypadlym dratu v rozvodný krabici po údržbě.

    Jinak to trhání obrazu jak jsem psal výše, když jsem na boxu nastavil zobrazení 50Hz namísto 60Hz, tak se to zlepšilo tak, že se to netrhá nebo moje oko trhání nevidí.

    David
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Panasonic X900
    Od Fricoolinek2 v sekci Videokamery
    Reakcí: 109
    Poslední příspěvek: 26-10-2013, 02:26
  2. Panasonic X900 nebo Canon AX10.. díky za radu
    Od JaraB v sekci Videokamery
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-08-2012, 20:25
  3. Panasonic AG-AC90, aneb X900 v profi těle
    Od Fricoolinek2 v sekci Videokamery
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 15-08-2012, 22:15
  4. O2TV do PC
    Od SeriousGeorge v sekci DVB-C
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-06-2009, 18:45
  5. O2TV a dve televize
    Od kopec1 v sekci DVB-C
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-01-2009, 16:15