Jakou LCD led TV 32"?
Zdravím, chci pořídit malou tv do pokojiku. Podminka je ze musi být smart tv cervene tlacitko, youtube atd.a krasny obraz. Urcite nechci Samsung. Co mi prosím doporucite? Diky Martin
[QUOTE=martin_a4;538654]smart tv cervene tlacitko[/QUOTE]
Pro Info: tj. podpora tzv. HbbTV. Hledej tedy takové, co mají připojení na internet (pro HbbTV musí být) a tuner má podporovat HbbTV.
Pro Info: tj. podpora tzv. HbbTV. Hledej tedy takové, co mají připojení na internet (pro HbbTV musí být) a tuner má podporovat HbbTV.
Ano to vím, že musí být připojeni k internetu. Spíš potřebuji poradit přímo jakou značku a model. Jde mi hlavně o obraz.
Tak ono ve 32" moc kvality nehledej. Výrobci se zaměřují na větší uhlopříčky, kde si mohou říct o více peněz. A tam i směřují lepší panely.
100/120Hz panely ve 32" ani nenajdeš a pokud pominu "neobvyklé" výrobce a zapomenu na Samsung, který píšeš, že nechceš (a vyřadím Philips, LG, Sharp, kvůli obecně problematickým firmwarům či HW). Vynechám panely s HD rozlišením, tak máš např. model Sony KDL-32WD755 (IPS, EDGE LED, 50/60Hz), KDL-32WD757 (IPS, EDGE LED, 50/60Hz)
Pokud slevíš na rozlišení a nebudeš požadovat FULL HD, ale vystačíš si pouze s HD Ready, tak máš navíc např. Panasonic TX-32FS503 (IPS, Direct LED, HD, 50/60Hz), Sony 32WE615B (IPS, EDGE LED, 50/60Hz)
100/120Hz panely ve 32" ani nenajdeš a pokud pominu "neobvyklé" výrobce a zapomenu na Samsung, který píšeš, že nechceš (a vyřadím Philips, LG, Sharp, kvůli obecně problematickým firmwarům či HW). Vynechám panely s HD rozlišením, tak máš např. model Sony KDL-32WD755 (IPS, EDGE LED, 50/60Hz), KDL-32WD757 (IPS, EDGE LED, 50/60Hz)
Pokud slevíš na rozlišení a nebudeš požadovat FULL HD, ale vystačíš si pouze s HD Ready, tak máš navíc např. Panasonic TX-32FS503 (IPS, Direct LED, HD, 50/60Hz), Sony 32WE615B (IPS, EDGE LED, 50/60Hz)
Nepotřebuji full HD, stačí HD. Jen Skylink pojede na televizi. Kouknu na ty sonky a Panasonic. Ještě mě napadl Hisens H32 A5800. Jsou to dobre tv?
A není lepší si trochu připlatit a koupit s větší úhlopříčkou a mnohem lepším obrazem. Kvalita 32" je nevalná, neznám model, který by uměl dopočet mezisnímků ( nedosáhnete plynulý pohyb při 24p, 25p a 30p). Takže, když se budete dívat na řadu filmů, seriálů, videí , tak obraz bude blikat a cukat se v některých scénách. Třeba seriál Vyprávěj, krásná ukázka cukání. Pro mě jsou všechny 32" TV ze sledovací vzdálenosti 2m a méně nepoužitelné!
Hisense je klasická Čína. Uvedený model HD Ready, Direct LED, IPS, 50/60Hz panel. Nevím jak je to tady s pozáručním servisem. Pokud TV v záruce potentí tak v nejhorším případě ti vrátí peníze - hlavně pořiď u normálního prodejce. Vyšší modely jsou celkem chváleny.
Ale já bych raději šáhl po Paňácovi s Direct LED nebo Sonce. Nebo pořiď oba. Otestuj a nevyhovující model vrať.
Ale já bych raději šáhl po Paňácovi s Direct LED nebo Sonce. Nebo pořiď oba. Otestuj a nevyhovující model vrať.