dobry DVD player
:-((
zdravim,
po navsteve kul. blesku v dome a znicene veskere elektroniky, elektroinstalace a ....(ani nechci jmenovat), potrebuju nutne dvd prehravac, ktery by mi neudelal ostudu pri prehravani MP3, CD-R,
LEVNY ALE DOBRY, na obraze mi zatim nezalezi, nez se dostanu ke koupi televize, bude to trochu jeste trvat. prednejsi bude porizeni treba plynovy kotel, PC, tiskarna apod.
nepiste o starych modelech, co uz se nedaj sehnat. a nebo pokud nekdo ma nejaky se 100% spolehlivosti, chce si poridit neco novejsiho a prodal by ho za solidni cenu, dejte vedet na sz. diky
zdravim,
po navsteve kul. blesku v dome a znicene veskere elektroniky, elektroinstalace a ....(ani nechci jmenovat), potrebuju nutne dvd prehravac, ktery by mi neudelal ostudu pri prehravani MP3, CD-R,
LEVNY ALE DOBRY, na obraze mi zatim nezalezi, nez se dostanu ke koupi televize, bude to trochu jeste trvat. prednejsi bude porizeni treba plynovy kotel, PC, tiskarna apod.
nepiste o starych modelech, co uz se nedaj sehnat. a nebo pokud nekdo ma nejaky se 100% spolehlivosti, chce si poridit neco novejsiho a prodal by ho za solidni cenu, dejte vedet na sz. diky
jo to je asi nejlepsi volba, usb se hodi treba i na prohlizeni fotek ale hlavne tahle mrska zvlada gmc, qpel i bframes u divx5, xvid taky krome gmc, titulky jsou dost velky a kontrastni a analogovej 5.1 vystup se taky sikne...
hmm diky,
po listovani ve forech jdu do SIGMATEKU,
ASI DO 380ky, ale vrta m,i ta ...400, prece jenom dalsi nebudu kupovat dost dlouho a budu-li ho pouzivat i k produkci na verejnosti, opravdu bych nerad, aby mi udelal pruser.
ale pokud by sstacila 380ka, vezmu ji.
:BB: :BB: :BB:
nejlevnejsi 380ka asi nikde jinde nebude, nez na ViKinGovym odkazu, nebo ze by nekde byla? :OO
to ODSakEda: KISS mne take zaujal, uz davno, ale prave na forech SIGMATEKU ho trochu zavrhovali a vyzdvihli Sigmatek.
navic pristroj bude slouzit i deckam a KISS udajne nema komplet cz podporu
po listovani ve forech jdu do SIGMATEKU,
ASI DO 380ky, ale vrta m,i ta ...400, prece jenom dalsi nebudu kupovat dost dlouho a budu-li ho pouzivat i k produkci na verejnosti, opravdu bych nerad, aby mi udelal pruser.
ale pokud by sstacila 380ka, vezmu ji.
:BB: :BB: :BB:
nejlevnejsi 380ka asi nikde jinde nebude, nez na ViKinGovym odkazu, nebo ze by nekde byla? :OO
to ODSakEda: KISS mne take zaujal, uz davno, ale prave na forech SIGMATEKU ho trochu zavrhovali a vyzdvihli Sigmatek.
navic pristroj bude slouzit i deckam a KISS udajne nema komplet cz podporu
fofr: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ale nemam s nima žádný zkušenosti, abys mi pak nenadával...
ale nemam s nima žádný zkušenosti, abys mi pak nenadával...
ViKinG: :-E :-E :-E
OK, padam na zem, takze 380ku? akorat me mate z tvyho odkazu na pix.. :-?
je tedy o dost levnejsi, no u dalsich techto nabizenych 380ek je i dalkovy ovladac, tedy pokud chapu dobre, tak ten v tom zakladu za tu nizkou cenu neni?
a jeste drobnost: pokud je to Francie, da se predpokladat, ze tem nebude ceske Menu, ktere ma na svedomi fy ACOMP ? (vcetne novych firmware a pod?)
OK, padam na zem, takze 380ku? akorat me mate z tvyho odkazu na pix.. :-?
je tedy o dost levnejsi, no u dalsich techto nabizenych 380ek je i dalkovy ovladac, tedy pokud chapu dobre, tak ten v tom zakladu za tu nizkou cenu neni?
a jeste drobnost: pokud je to Francie, da se predpokladat, ze tem nebude ceske Menu, ktere ma na svedomi fy ACOMP ? (vcetne novych firmware a pod?)
fofr: to DO nevěřim že není součástí... (navíc píšou "Přiložené příslušenství Remote control, battery, audio-video cable ")
ale to co dává Acomp jako "bonus" tam nebude. Musíš se rozhodnout jestli to za pětikilo stojí.
ale to co dává Acomp jako "bonus" tam nebude. Musíš se rozhodnout jestli to za pětikilo stojí.
tak ho mam doma 9-)
teda obrazek dost zkresloval :-?
design mne prekvapil, videt ho v obchode, asi bych se na nej ani nedival,
no ale uvidime, jak bude slapat.
zatim nemam jak ho vyzkouset :-((
teda obrazek dost zkresloval :-?
design mne prekvapil, videt ho v obchode, asi bych se na nej ani nedival,
no ale uvidime, jak bude slapat.
zatim nemam jak ho vyzkouset :-((
fofr: to ti nezbyl ani Junosť na půdě? Ten kulovej blesk ho našel i tam? :-)
Kdybys jel okolo (náhodou) tak ti TV zapůjčím :-D
Kdybys jel okolo (náhodou) tak ti TV zapůjčím :-D
:-(( bohuzel i puda dostala dost zabrat,
ale uz neprsi dovnitr, strecha uz je zalepena :-)-
navic jsem nedavno dal zadarmo skorosousedovi barevnou telku
stereo s uhloprickou 72, protoze mne 2 stacili, (decka meli svou na pohadky). Vzdy kdyz ho vidim, tak si ji chvali. B-) aspon to :-((
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ale uz neprsi dovnitr, strecha uz je zalepena :-)-
navic jsem nedavno dal zadarmo skorosousedovi barevnou telku
stereo s uhloprickou 72, protoze mne 2 stacili, (decka meli svou na pohadky). Vzdy kdyz ho vidim, tak si ji chvali. B-) aspon to :-((
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]